STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Έδωσε 100.000 ευρώ για την ενίσχυση των πυρόπληκτων

Η Super League Interwtten στηρίζει τους πυρόπληκτους
Η Super League Interwtten στηρίζει τους πυρόπληκτους PRINT SCREEN SUPER LEAGUE INTERWTTEN

Η Super League Interwetten προχώρησε, έπειτα από ομόφωνη απόφαση τους Διοικητικού της Συμβουλίου, στην έμπρακτη οικονομική στήριξη των πυρόπληκτων, προσφέροντας στους θεσμικούς φορείς το ποσό των 100.000 ευρώ, ενώ ανακοίνωσε και μία σειρά από δράσεις που θα προστεθούν στην ήδη κίνησή της.

Το ανθρωπιστικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμα μία φορά η Super League Interwetten, ενισχύοντας σε οικονομικό επίπεδο τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας, μέσα από μία σειρά δράσεων που ανακοίνωσε..

Η πρώτη ενέργεια της διοργανώτριας αρχής ήταν ότι προσέφερε 100.000 ευρώ στους θεσμικούς φορείς, ενώ αποφάσισε να αφιερώσει την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος στην ενίσχυση των ανθρώπων που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές.

Η αναλυτική ανακοίνωση της Super League Interwetten:

"Η Super League προχώρησε άμεσα στην έμπρακτη οικονομική και υλική στήριξη των πυρόπληκτων, σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Συναισθανόμενη το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσαν οι πυρκαγιές, η Super League υλοποίησε συγκεκριμένες ενέργειες υλικής και χρηματικής ενίσχυσης των συμπολιτών μας που επλήγησαν.

Στην πρωτοβουλία αυτή της Super League συμπράττουν οικονομικά όλες οι ομάδες της Super League, καθώς και η Interwetten, Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Ήδη, από την πρώτη στιγμή, οι ομάδες της Super League έσπευσαν να αποστείλουν στις πληγείσες περιοχές τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας.

Επιπρόσθετα, η Super League ενίσχυσε οικονομικά με το ποσόν των 100.000 ευρώ θεσμικούς φορείς στήριξης των πυρόπληκτων συμπολιτών μας, αλλά και φιλοζωικούς οργανισμούς, με τη δέσμευση ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανακούφισης των συμπολιτών μας, αλλά και της πανίδας, ως ανταπόδοση του ποδοσφαίρου στην κοινωνία και το περιβάλλον.

H Super League διένειμε την οικονομική ενίσχυση στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Ταμείο Κρατικής Αρωγής και το Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ.

Παράλληλα, ανταποκρινόμενη στο αίτημα της ΕΠΣ Ευβοίας, η Super League προχωράει τη διαδικασία αποστολής αθλητικού εξοπλισμού για τα ποδοσφαιρικά σωματεία, με βάση την καταγραφή των ζημιών από τους αρμόδιους και των αναγκών που έχουν προκύψει, ώστε να μπορέσουν να ορθοποδήσουν το συντομότερο δυνατόν, προσφέροντας διέξοδο στους νέους της περιοχής.

Επιπλέον, η πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22 είναι αφιερωμένη στην εκστρατεία ενημέρωσης και ενίσχυσης των πυρόπληκτων, μια ακόμα πρωτοβουλία που εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της Super League.

Η Super League και όλες οι ομάδες που την απαρτίζουν, στέλνουν ένα μήνυμα:

Η SUPER LEAGUE ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Ενισχύστε κι εσείς τους πυρόπληκτους, γιατί κάθε ευρώ, κάθε προσφορά μετράει!

Με το hashtag #slgr_hope η Super League θα συντονίσει την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης υπέρ των πυρόπληκτων.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Eurobank
IBAN: GR 26 0260 2400 0003 002 0120 5013

Λογαριασμός Κρατικής Αρωγής

Τράπεζα της Ελλάδος
ΙΒΑΝ: GR 95 0100 02300 00002 341 22 7461

ΑΝΙΜΑ

Eurobank
IBAN: GR 46 0260 0520 0002 101 0115 2035"

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ