MEDIA

Super League Interwetten: Ώρα ντέρμπι στην Τούμπα με ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, δοκιμασία για Άρη στο Αγρίνιο

Ο Εμβιλά με τον Σβάμπ στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Ο Εμβιλά με τον Σβάμπ στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ INTIME

Το ντέρμπι στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού δεσπόζει στο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Δείτε ώρες και κανάλια για όλα τα παιχνίδια της Κυριακής (30/1).

Την Κυριακή (30/01) διεξάγεται το "κυρίως πιάτο" της 20ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το πρόγραμμα θα ανοίξουν δύο αναμετρήσεις.

Στην πρώτη εξ αυτών ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί στους "Ζωσιμάδες" τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Ηπειρώτες βλέπουν τη νίκη ως μονόδρομο, αφού μετά την γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα (0-1) το Σάββατο έχουν την ευκαιρία να φτάσουν τους πράσινους που βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Την ίδια ώρα ο Άρης, ο οποίος αποκλείστηκε από τη Λαμία στο Κύπελλο, δοκιμάζεται στο Αγρίνιο απέναντι σε έναν φορμαρισμένο Παναιτωλικό, που μετράει δύο διπλά κόντρα σε ΑΕΚ και ΟΦΗ στις τελευταίες ισάριθμες αναμετρήσεις. Η ομάδα του Άκη Μάντζιο χρειάζεται τη νίκη, αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για μία θέση στην Ευρώπη.

Ακολουθεί χρονικά η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ και τέλος το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να διατηρήσουν και να διευρύνουν την απόσταση ασφαλείας από τον Δικέφαλο και την Ένωση.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων και τα κανάλια που θα μεταδώσουν τις αναμετρήσεις. Μπορείτε να δείτε φυσικά ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα στην ειδική ενότητα του SPORT24.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου

  • 15:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης / NOVA Sports Prime
  • 15:00 Παναιτωλικός - Άρης / COSMOTE Sport 2 HD
  • 17:15 ΑΕΚ - Βόλος / COSMOTE Sport 1 HD
  • 19:30 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός / NOVA Sports Prime

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ σχολιάζουν το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Παντελής Διαμαντόπουλος μεταφέρει όλες τις εξελίξεις ζωντανά από την Τούμπα. Σέντρα στις 21:30.

TAGS MEDIA ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΕΚ ΒΟΛΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ