STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Όλα τα μέτρα για την επιστροφή στα γήπεδα

Η φωτογραφία της Super League για την επιστροφή στα γήπεδα
Super League η επιστροφή SUPER LEAGUE

Η Super League Interwetten λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΓΓΑ για την επιστροφή στα γήπεδα έβγαλε ανακοίνωση με όλα τα μέτρα που θα τηρούνται στα ελληνικά γήπεδα.

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση από πλευράς ΓΓΑ για την επιστροφή του κόσμου και στα γήπεδα της Ελλάδας και δη σε αυτά της Super League Interwetten η διοργανώτρια αρχή έβγαλε ανακοίνωση με όλα τα μέτρα που θα τηρηθούν για την επιστροφή στα γήπεδα.

Υπάρχει λεπτομερής αναφορά για το τι πρέπει να κάνει η κάθε ομάδα αλλά και τι ο κάθε οπαδός. Για την προσέλευση στα γήπεδα, για την αγορά των εισιτηρίων, για τη λειτουργεία των κυλικείων αλλά και το πως θα αποχωρεί ο κόσμος από τα γήπεδα.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League Interwetten αναφέρει:

"Πρόσβαση στα γήπεδα θα έχουν όσοι συμμετέχουν στους αγώνες και όσοι εμπλέκονται στη διοργάνωση του αγώνα, σύμφωνα με όσα περιγράφονται στο ισχύον Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, καθώς και φίλαθλοι σύμφωνα με όσα θα περιγράφονται στο Πρωτόκολλο επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα.

• Οι ποδοσφαιριστές, οι αξιωματούχοι των ομάδων και οι αξιωματούχοι του αγώνα θα εισέρχονται στο χώρο των αποδυτηρίων από μία και μοναδική είσοδο η οποία θα είναι υποχρεωτικά διαφορετική από τις εισόδους που θα χρησιμοποιηθούν για του φιλάθλους.

Η είσοδος στο γήπεδο για τους φιλάθλους θα επιτρέπεται με εισιτήρια διαρκείας, μεμονωμένα εισιτήρια και προσκλήσεις και σύμφωνα με όσα θα ορίζονται στο Πρωτόκολλο.

Οι γηπεδούχες Π.Α.Ε., μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα ενημερώνουν για τα μέτρα προστασίας έναντι στον κορονοϊό SARS-CoV-2, το πρωτόκολλο για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα και γενικά οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα.

• Οι φίλαθλοι, κατά την αγορά του εισιτηρίου, οφείλουν να συμπληρώνουν όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την πιθανή περίπτωση ιχνηλάτησης από τον ΕΟΔΥ.

• Οι φίλαθλοι, κατά την είσοδο τους στην εγκατάσταση, θα είναι εφοδιασμένοι με προστατευτική μάσκα και θα τηρούν απόσταση 1,5 μέτρου από τον προπορευόμενο τους.

Το σχεδιάγραμμα της Super League για την επιστροφή στα γήπεδα
Το σχεδιάγραμμα της Super League SUPER LEAGUE


• Κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα οδηγούνται στις θύρες εισόδου της εγκατάστασης. Το εισιτήριο των φιλάθλων για την είσοδό τους στην εγκατάσταση θα ελέγχεται ηλεκτρονικά και ανέπαφα.

• O έλεγχος του αριθμού των εισερχομένων σε κάθε θύρα γίνεται μέσω του access control system.

• Έλεγχος ασφαλείας θα γίνεται από τους security κάθε εγκατάστασης, οι οποίοι υποχρεωτικά θα πρέπει να φορούν προστατευτικά γάντια και μάσκες, ενώ θα πρέπει να βρίσκονται σε απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ τους. Σε περίπτωση συνωστισμού θα δημιουργούνται περισσότερες ροές με την άφιξη περισσότερων security.

• Βάσει των οδηγιών, θα ισχύει περιορισμός του αριθμού των φιλάθλων εντός της αθλητικής εγκατάστασης σε ποσοστό 10% και θα διασφαλίζεται η τήρηση της απαιτούμενης απόστασης του 1,5 μέτρου μεταξύ τους.

• Στις κερκίδες, οι φίλαθλοι θα πρέπει να κάθονται με κενό δύο τουλάχιστον θέσεων.

• Οι Π.Α.Ε./εταιρείες διαχείρισης εισιτηρίων δεν θα επιτρέπουν την αγορά εισιτηρίων σε θέσεις οι οποίες δεν θα είναι διαθέσιμες συμφώνα με το εγκεκριμένο πλάνο.

• Σε όλες τις εισόδους καθώς και σε ευκρινή σημεία της εγκατάστασης, θα είναι αναρτημένες οι οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τους κανόνες προστασίας.

• Οι Π.Α.Ε. θα εξασφαλίσουν υγειονομικό υλικό, ενώ σε όλους τους χώρους του γηπέδου, σε εμφανή σημεία (π.χ. είσοδο θυρών, κυλικεία, τουαλέτες ) συστήνεται να υπάρχει αντισηπτικό διάλυμα (ή gel)

• Συστήνεται να υπάρχει ειδική σήμανση για την τήρηση των αποστάσεων στις εισόδους του γηπέδου και στους κοινόχρηστους χώρους (κυλικεία, τουαλέτες).

• Οι φίλαθλοι, καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στο γήπεδο, θα πρέπει να κάθονται στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους, τηρώντας την απόσταση του 1,5 μέτρου τουλάχιστον μεταξύ τους.

• Οι φίλαθλοι θα πρέπει να αποφεύγουν στο μέτρο του δυνατού την παραμονή τους σε εσωτερικούς χώρους και τη χρήση κοινόχρηστων χώρων, καθώς και να αποφεύγουν το συνωστισμό σε χώρους όπως κυλικεία και κλίμακες.

• Επίσης, οι φίλαθλοι παροτρύνονται να χρησιμοποιούν αυτόματους τρόπους πληρωμής με κάρτες και να αποφεύγουν τη χρήση μετρητών.

• Οι καντίνες και τα κυλικεία δύναται να λειτουργούν, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπουν οι αρμόδιες αρχές. Η εξυπηρέτηση θα γίνεται σε μορφή “Self Service” και θα πωλούν συσκευασμένα προϊόντα, άλλα προϊόντα όπως καφές, τσάι και άλλα αφεψήματα σε ποτήρια μιας χρήσης.

• Οι φίλαθλοι συνιστάται να προσέρχονται στην εγκατάσταση μεμονωμένα χρησιμοποιώντας, όπου είναι εφικτό, τα δικά τους μέσα μετακίνησης. Σε περίπτωση χρήσης ΜΜΜ θα πρέπει να τηρούνται υποχρεωτικά οι οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

• Ιδιαίτερη μέριμνα θα πρέπει να υπάρχει κατά την αποχώρηση των φιλάθλων ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

• Μετά το τέλος του αγώνα, η αποχώρηση των φιλάθλων θα πραγματοποιείται με ελεγχόμενη σταδιακή έξοδο και σύμφωνα με τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας.

• Στις εγκαταστάσεις που εξυπηρετούνται άμεσα από τα ΜΜΜ θα πρέπει να υπάρξει σχέδιο αποφυγής συνωστισμού από την ΕΛ.ΑΣ για την επιβίβαση σε αυτά κατά την αποχώρηση των φιλάθλων".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ