STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των playoffs

Ο Τσόλακ με τον Τζαβέλλα στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Ο Τσόλακ με τον Τζαβέλλα στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ EUROKINISSI

Τρία μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Super League Interwettem, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Παναθηναϊκός να φιλοξενεί τον Άρη και τους ΠΑΟΚ - ΑΕΚ να τίθενται αντιμέτωποι στο ντέρμπι Δικεφάλων.

Τρία μεγάλα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστική της playoffs της Super League Interwetten την Κυριακή (1/5).

Το πρόγραμμα θα ανοίξει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους ερυθρόλευκους να προέρχονται από τον αποκλεισμό Κυπέλλου και να ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες,. αφού η τελευταία φορά που αυτό συνέβη ήταν στις 13 Μαρτίου κόντρα στον Άρη.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άρη και αναζητά τη νίκη για να προσπεράσει του Κίτρινους και την 3η θέση που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού "εισιτηρίου". Από την άλλη, ο Άρης θέλει να διατηρήσει το προβάδισμα που έχει από τους Πράσινους και την ΑΕΚ, που βρίσκονται αμφότεροι στο -2.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στην Τούμπα σ' ένα ματς που η Ένωση δεν έχει περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα, πέραν της νίκης, προκειμένου να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το συγκεκριμένο ματς θα είναι ιδιαίτερο και για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, καθώς θα γίνει υπό το βλέμμα του μέλλοντα προπονητού τους (τη νέα σεζόν), Ματίας Αλμέιδα, κάτι που σίγουρα αυξάνει την πίεση στους παίκτες της ομάδας. Ο Αργεντινός τεχνικός ήρθε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τις επαφές με τους ανθρώπους της Ένωσης για τη συνεργασία τους.

Κυριακή 1 Μαΐου

  • 17:00 Super League Interwetten: Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα / Novasports Prime
  • 19:00 Super League Interwetten: Παναθηναϊκός - Άρης / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 21:00 Super League Interwetten: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ / Novasports Prime

Η βαθμολογία των playoffs και των playouts

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ