STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Καθοριστικές αναμετρήσεις για Απόλλωνα και Ιωνικό, παλεύει για τετράδα ο Αστέρας

Οι Σόνι και Ρομαό στο Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης
Οι Σόνι και Ρομαό στο Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης INTIME

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία για την 23η αγωνιστική της Super League Interwetten, με το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Σαββάτου (12/2) να περιλαμβάνει τα παιχνίδια Απόλλων Σμύρνης - Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης - Ιωνικός.

Το Σάββατο (12/2) ανοίγει η αυλαία για την 23η αγωνιστική της Super League Interwetten, με το πρόγραμμα της αγωνιστικής να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις.

Ο Απόλλων Σμύρνης θα φιλοξενήσει στη Ριζούπολη τον Παναιτωλικό, σ' ένα παιχνίδι που η Ελαφρά Ταξιαρχία, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, χρειάζεται τη νίκη για να έχει ελπίδες να ξεφύγει από τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττες με ΑΕΚ (3-0) και ΠΑΣ Γιάννινα (0-1) αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα, ο Αστέρας θα υποδεχθεί στην Τρίπολη τον Ιωνικό. Οι γηπεδούχοι είναι πέμπτοι με ένα ματς λιγότερο, ενώ με νίκη θα ανέβουν στην τέταρτη θέση και θα μειώσουν στο -4 από την Ένωση. Από την άλλη, η ομάδα της Νίκαιας με 18 βαθμούς βρίσκεται στη 12η θέση και έχει ανάγκη από το τρίποντο προκειμένου να χτίσει μία απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη υποβιβασμού και τον Ατρόμητο που είναι 13ος με 15 βαθμούς.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων και τα κανάλια που θα μεταδώσουν τις αναμετρήσεις. Μπορείτε να δείτε φυσικά ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα στην ειδική ενότητα του SPORT24.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου

  • 19.30 Super League Interwetten: Απόλλων Σμύρνης - Παναιτωλικός / COSMOTE SPORT2HD
  • 19:30 Super League Interweeten: Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός / Novasports Prime
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ