STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Ενισχύει δομές στήριξης για τους πυρόπληκτους, νέα Γ.Σ. στις 17 Αυγούστου για την έγκριση της προκήρυξης

Η μπάλα της Super League Interwetten
Η μπάλα της Super League Interwetten EUROKINISSI

Η Super League Interwetten στέκεται στο πλευρό των πυρόπληκτων, ενισχύοντας τις δομές στήριξης και προγραμμάτισε νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη (17/8) για την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

Μία εβδομάδα ακριβώς πριν από τη σέντρα της Super League Interwetten (21/8) και στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής (13/8) δεν εγκρίθηκε το νέο πρωτάθλημα, λόγω της έλλειψης απαρτίας των ομάδων.

Η έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου παραμένει στον "αέρα", αφού πέντε ομάδες της Super League Interwetten δεν έδωσαν το παρών στη Γενική Συνέλευση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Την ερχόμενη Τρίτη (17/8) θα πραγματοποιηθεί νέα έκτακτη ΓΣ όπου θα διεξαχθεί νέα ψηφοφορία. Υπενθυμίζεται ότι για να υπερψηφιστεί η προκήρυξη χρειάζεται να συμφωνήσουν τουλάχιστον τα 3/4 των μελών, δηλαδή 11 ομάδες.

Την ίδια στιγμή, η διοργανώτρια αρχή στέκεται στο πλευρό των πυρόπληκτων, καθώς εξουσιοδότησε τον πρόεδρο της για την επιλογή των κατάλληλων δομών στήριξης.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League Intetwetten:

"Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος της Super League, ώστε να επιλεγούν με απόλυτα διαφανή τρόπο, οι πλέον κατάλληλες δομές στήριξης πυρόπληκτων συνανθρώπων μας, αλλά και ζώων, προκειμένου η διοργανώτρια να προχωρήσει στην ενίσχυσή τους. Παράλληλα, η Super League θα αναλάβει σχετικές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της φίλαθλης κοινής γνώμης, την 1η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η τροποποίηση Κανονισμού Παρατηρητών της Super League.

Λόγω μη επίτευξης απαρτίας στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, αναφορικά με την έγκριση της προκήρυξης, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ