STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Αναβλήθηκε το Λαμία - Αστέρας Τρίπολης λόγω κορονοϊού

Super League Interwetten: Αναβλήθηκε το Λαμία - Αστέρας Τρίπολης λόγω κορονοϊού
ΙΝΤΙΜΕ

Η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League δεν θα διεξαχθεί, όπως είχε οριστεί την Κυριακή (6/2), με τη διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους γηπεδούχους.

Η Super League Interwetten ανακοίνωσε πως η προγραμματισμένη για την Κυριακή (6/2) αναμέτρηση ανάμεσα στη Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης δεν θα διεξαχθεί, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους γηπεδούχους.

Υπενθυμίζεται πως ούτε το το παιχνίδι με τον Ατρόμητο της περασμένης αγωνιστικής πραγματοποιήθηκε και ορίστηκε εκ νέου την Πέμπτη (10/2).

Η αναλυτική ανακοίνωση της Super League Interwetten:

"Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων της Γ.Γ.Α., αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΛΑΜΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ