STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Η βαθμολογία μετά το τέλος της τρίτης αγωνιστικής

Ο Βέρμπιτς στο Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός
Ο Βέρμπιτς στο Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός INTIME

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League μετά την ισοπαλία στο Άρης - ΠΑΟΚ και τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Την Κυριακή (4/9) έκλεισε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League. Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο Άρης και ο ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Νωρίτερα, ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι.

Το Σάββατο (3/9) ο Παναθηναϊκός έκανε το τρία στα τρία στη Super League, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 1-0 και βρίσκεται στην κορυφή. Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ιωνικό 3-1 φτάνοντας του επτά βαθμούς, ενώ Λαμία και Αστέρας Τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0)

Η βαθμολογία της Super League

Η τρίτη αγωνιστική

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΟΛΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ