STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-1: Απόλυτη ισορροπία και πρώτη ισοπαλία στη Super League για τις δύο ομάδες

Ο Κουέν με τον Νταγκό
Ο Κουέν με τον Νταγκό INTIME SPORTS

Ατρόμητος και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι και πήραν από έναν βαθμό. Καρέλης και Ροτάριου οι σκόρερ για τις δύο ομάδες, πίεσαν περισσότεροι οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος για να πάρουν τη νίκη.

Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται για πρώτη φορά ισόπαλες στη Super League και να ισοβαθμούν στους τέσσερις βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-1: Απόλυτη ισορροπία και πρώτη ισοπαλία στη Super League για τις δύο ομάδες
SPORT24

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με όμορφο γκολ του Καρέλη στο 33'. Ο Λάρσον έκανε βαθιά μπαλιά στον Καρέλη, αυτός απέφυγε τον Χατζησαΐα με ωραία ενέργεια και με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γιαννιώτη.

Οι Περιστεριώτες απάντησαν με τον Ροταρίου στο 50'. Ο Μουνίθ έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Ρουμανό και αυτός με όμορφη ενέργεια και πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες καλές φάσεις στις δύο εστίες, με αποτέλεσμα να παραβιάζουν από μια φορά τις αντίπαλες εστίες. Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ήταν αυτός που κυνήγησε περισσότερο το δεύτερο γκολ και το τρίποντο, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Γιαννιώτη και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Το ματς

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες καλές φάσεις προς τις δύο εστίες. Μετά το τέρμα του Καρέλη άναψε το παιχνίδι, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να αντιδράσει.

Δύο λεπτά μετά ο Σιδηρόπουλος έδειξε απευθείας κόκκινη στον Ντουάρτε για σκληρό μαρκάρισμα στον Κουέν, όμως με παρέμβαση του VAR την πήρε πίσω. Οι κυανόλευκοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 31', όμως το σουτ του Μουνίθ έπειτα από εκπληκτική ενέργεια του Ρομπάιγ, κόπηκε από τον Χατζηθεοδωρίδη. Ο Ατρόμητος είχε κάποιες τελικές για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια πριν την ανάπαυλα, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Ό,τι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο, το πέτυχε στο δεύτερο και μάλιστα πολύ νωρίς με τον Ροταρίου στο 50'. Μετά το γκολ του Ρουμάνου φορ, ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και να ψάχνει ευκαιρίες, αλλά δημιούργησε ελάχιστες καλές στιγμές. Κορυφαία εξ αυτών η κεφαλιά του Ροτάριου στο 68', η οποία εξουδετερώθηκε από τον Λάρσον. Ο Μάριος Τζαβίδας λίγο έλειψε να λυτρώσει την ομάδα του Περιστερίου με εντυπωσιακό βολ πλανέ στο 90+2', όμως ο Ανέστης μπλόκαρε την μπάλα.

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-1: Απόλυτη ισορροπία και πρώτη ισοπαλία στη Super League για τις δύο ομάδες
SPORT24

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Σουάρεθ (76' Μαυρομμάτης), Γκονζάλες, Κούεν, Μουνίθ (80' Φριντζόνσον), Ρομπάιγ (80' Τζοβάρας), Ροταρίου, Κιάρτανσον (84' Τζαβίδας).

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης (72' Λιάβας), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης (72' Χουχούμης), Μλάντεν, Φλόρες, Ντουάρτε, Νταγκό (85' Μάρτενσον), Σενγκέλια (58' Καρέλης), Καρέλης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ