SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο Αιολικός, μεγάλες νίκες στην προσπάθεια παραμονής για Κοζάνη και Καμπανιακό

Super League 2: Υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο Αιολικός, μεγάλες νίκες στην προσπάθεια παραμονής για Κοζάνη και Καμπανιακό
PRINT SCREEN

Τεράστιες νίκες πέτυχαν Κοζάνη και Καμπανιακός στην 8η αγωνιστική των playouts του Α' ομίλου της Super League 2, με τον Αιολικό να υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Γ' Εθνική, δυσκολεύει το έργο της Αναγέννησης Άρτας.

Η Κοζάνη και ο Καμπανιακός ήταν οι μεγάλοι νικητές της 8ης αγωνιστικής των playouts του Α' ομίλου της Super League 2, την ώρα που ο Αιολικός υποβιβάσθηκε και μαθηματικά στη Γ' Εθνική.

Κοζάνη - ΠΑΟΚ Β' 3-1

Τρίποντο ανάσα στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στη δεύτερη κατηγορία πήρε η Κοζάνη, η οποία κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1, καθώς ο ΠΑΟΚ Β' προηγήθηκε στην αναμέτρηση με τον Πανίδη στο 27'. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Καλλέργης έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με τους Γραμμένο στο 69' και τον Σουλιώτη στο 82' να δίνουν τη νίκη στην ομάδα τους, φέρνοντάς την έστω και προσωρινά εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

Κοζάνη (Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Τάτσης (75′ Παπαδόπουλος), Σουλιώτης, Ίτσιος, Σιατραβάνης, Καλλέργης (75′ Καραγιάννης), Αναστασόπουλος, Νάτσος (65′ Ψάλτης), Γιάκος (54′ Γραμμένος), Μαξίμοβιτς (65′ Κανούλας)

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Δεληγιάννης, Μανωλιούδης (60′ Κωττάς), Παναγιώτου (72′ Σπυράκος), Τσίκος, Γρόσδης, Ρουμιάντσεβ (83′ Δαρέλας), Σμυρλής, Κουαλιάτα (46′ Τσοπούρογλου), Πανίδης (60′ Κανίς)

Ηρακλής - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Ηρακλής και Αναγέννηση Καρδίτσας αναδείχθηκαν ισόπαλοι σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να χρειάζονται μόλις έναν βαθμό στις τελευταίες δύο αγωνιστικές για να σωθούν, την ώρα που οι Θεσσαλοί βρίσκονται πλέον στην προτελευταία θέση των playouts στο -1 από Κοζάνη και Καμπανιακό.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Τσαγκαλίδης, Πατράλης (70′ Αρόγιο), Σπύριδης (85′ Κωστίκα), Κωστόπουλος, Σιούτας, Εμπό (85′ Χρουσιέλ), Δοϊράνλης (56′ Νεοφυτίδης), Κούστα, Ισνάλντο, Γκμπενιόν

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Γκέκας, Ντουμάνης, Γκόλιας, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Σαλαμούρας (86′ Ζάγγος), Μπούζας (78′ Αθανασιάδης), Κονίλιο, Κοκκίνης (75′ Παπαδάκος), Ξυδάς (46′ Κέρθι), Βερνάρδος

Αιολικός - Καμπανιακός 1-2

Ο Καμπανιακός καταδίκασε σε μαθηματικό υποβιβασμό τον Αιολικό στη Γ' Εθνική, ενώ ο ίδιος αναπτέρωσε της ελπίδες του για παραμονή στη Super League 2. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέρασε με 2-1 από τη Μυτιλήνη, με τον Έππα με σουτ να ανοίγει το σκορ στο 19' και τον Γιουκούδη να απαντάει στο 57' στην προσωρινή ισοφάριση του Αιολικού με τον Μπαλογιάννη λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου (37').

Αιολικός (Γράφας): Ντόκιτς, Αλιατίδης, Γιόκε, Ζάκαριτς, Μπενίτεζ, Μούχαλης, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος, Νούλας, Καγκελίδης, Τριανταφύλλου.

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Γιακουμής, Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μανιός, Μπούσης, Έππας, Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός, Τότσκα.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής των playouts του A' ομίλου

  • Κοζάνη - ΠΑΟΚ Β' 2-1 ( Καλλέργης 45+1', Γραμμένος 59', Σουλιώτης 82'/ Πανίδης 27')
  • Ηρακλής - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0
  • Αιολικός - Καμπανιακός 1-2 (Μπαλογιάννης 37' / Έππας 19', Γιουκούδης)

*Οι τρεις τελευταίοι υποβιβάζονται στη Γ' Εθνική

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

  • 15/05 16:00 ΠΑΟΚ Β' - Ηρακλής
  • 15/05 16:00 Αναγέννηση Καρδίτσας - Αιολικός
  • 15/05 16:00 Καμπανιακός - Κοζάνη

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

  • 22/05 16:00 Αναγέννηση Καρδίτσας - ΠΑΟΚ Β'
  • 22/05 16:00 Ηρακλής - Καμπανιακός
  • 22/05 16:00 Κοζάνη - Αιολικός
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ