SUPER LEAGUE 2

Super League 2 - Β' όμιλος: Το ντέρμπι στα Χανιά έληξε ισόπαλο, ο Ιωνικός ηττήθηκε στη Λευκάδα

Super League 2 - Β' όμιλος: Το ντέρμπι στα Χανιά έληξε ισόπαλο, ο Ιωνικός ηττήθηκε στη Λευκάδα
INTIME SPORTS

Χανιά και Καλαμάτα πήραν από ένα βαθμό στο ντέρμπι κορυφής του Β' ομίλου, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1), ενώ ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες. Η Ηλιούπολη πέρασε από τη Ρόδο, ενώ ο Ιωνικός ηττήθηκε στη Λευκάδα.

Το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του Β' ομίλου της Super League 2 μεταξύ των Χανίων και της Καλαμάτας έληξε ισόπαλο 1-1.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπτό με τον Γιάννη Πασά, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στο 48' ο Αρίμπας από πλευράς Καλαμάτας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 68' η Καλαμάτα κέρδισε πέναλτι και ο Λεμονής αποβλήθηκε με κόκκινη.

Ο Γιάννης Πασάς ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, αλλά ο Καλογεράκης το έπιασε και κράτησε όρθιους τους Χανιώτες. Στο 73ο τα Χανιά έφεραν το ματς στα ίσια.

Τα Χανιά με αυτό τον βαθμό έφτασε τους 30, όσους και Athens Kallithea που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ η Καλαμάτα είναι στους 25 μαζί με τον Ιωνικό.

Η Ηλιούπολη πέτυχε σημαντικό διπλό στη Ρόδο

Η Ηλιούπολη πέρασε από τη Ρόδο και διατήρησε τη θέση της σε τροχιά playoffs, καθώς επικράτησε 1-0 του Διαγόρα.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου πήρε το διπλό χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παντελίδη στο 19ο λεπτό. Η Ηλιούπολη με αυτό το αποτέλεσμα ανέβηκε στην τρίτη θέση, έχοντας 26 βαθμούς, ενώ ο Διαγόρας υπέστη την τέταρτη ήττα του μέσα στο 2024.

Διαγόρας (Γράφας): Γαλάνης, Αρίας, Μανωλάκης, Σταματούλλας (71′ Μασούρας), Ιγκνιάτοβιτς, Παπατόλιος, Βολάκης, Τσιαντούλας (79′ Δερμιτζάκης), Λούκιτς (71′ Μουντές), Λεσάι (61′ Αντεσίνα), Μανιάς.

Ηλιούπολη (Σ. Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Βενάρδος (52′ Άντο), Ράμος, Ασίγμπα, Μπουσάι, Γιάννου, Παντελίδης (82′ Βασιλούδης), Τοπάλ, Φουρλάνος, Λατίνοβιτς, Ντέντλερ.

Στα άλλα ματς του ομίλου, ο Τηλυκράτης πέτυχε την πρώτη του νίκη από τον Νοέμβριο, καθώς επικράτησε με ανατροπή στην ανατροπή του Ιωνικού με 3-2. Χάρη σε αυτό το τρίποντο η ομάδα της Λευκάδας προσπέρασε την Παναχαϊκή που είναι τελευταία, καθώς ηττήθηκε 1-0 από το Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Super League 2

  • Τηλυκράτης - Ιωνικός 3-2
  • Διαγόρας - Ηλιούπολη 0-1
  • Αιγάλεω - Παναχαϊκή 1-0
  • Χανιά - Καλαμάτα 1-1
  • 22/01 15:00 Γιούχτας - Athens Kallithea
  • 22/01 16:00 Παναθηναϊκός Β' - Ολυμπιακός Β'

Η βαθμολογία στον Β' όμιλο

* Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αφαίρεση 10 βαθμών

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΧΑΝΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ