SUPER LEAGUE 2

Super League 2, Β' όμιλος: Πήραν το ντέρμπι τα Χανιά, πρώτη νίκη για Αιγάλεω

Super League 2, Β' όμιλος: Πήραν το ντέρμπι τα Χανιά, πρώτη νίκη για Αιγάλεω
INTIME SPORTS

Τα Χανιά πήραν το ματς κόντρα στην Καλαμάτα εκτός έδρας και έπιασαν την "μαύρη θύελλα" στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, νίκες για Ηλιούπολη και Αιγάλεω.

Τα Χανιά πέρασαν από την Καλαμάτα με 2-0, σε ένα σπουδαίο διπλό και έπιασαν τη "μαύρη θύελλα" στην κορυφή του Β' ομίλου της Super League 2 μετά από τέσσερα παιχνίδια. Με νίκες συνέχισαν στο πρωτάθλημα τόσο η Ηλιούπολη όσο και το Αιγάλεω.

Στο ματς που έγινε στην Καλαμάτα οι Κρητικοί πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 51' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάναλη μετά από χέρι του Ραπόσο και στο 86' διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μάνο στο ντεμπούτο του Έλληνα επιθετικού.

Καλαμάτα: Γιαννίκογλου, Ραπόζο, Αρίμπας (71′ Κωστούλας), Παπατόλιος, Μπενίτεζ (66′ Κατάλντι), Βαλεριάνος, Ακόστα (66′ Γρίβας), Πασάς (86′ Καμπράλ), Μπαράλες, Τάτος, Αλβες (86′ Ρόβας).

Χανιά: Καλογεράκης, Νίκολιτς (59′ Τσέλιος), Σιλά (74′ Σερβιλάκης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Λεμονής, Ντίας, Μπουρσέλης (59′ Κατσούρι), Μάναλης (71′ Μάνος), Μανουσάκης, Μούλερ (46′ Ελευθεριάδης).

Με αυτογκόλ του Σταματούλα ήρθε η νίκη της Ηλιούπολης

Ένα αυτογκόλ του Σταματούλα στο 90' της αναμέτρησης Ηλιούπολης - Διαγόρας έκρινε το αποτέλεσμα υπέρ των γηπεδούχων σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να σκοράρουν νωρίτερα.

Στο 45+3' ο Ράμος αστόχησε σε πέναλτι καθώς ο Σηφάκης έπεσε σωστά και μπλόκαρε. Το γκολ εν τέλει για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90' όταν ο Σταματούλας έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Ηλιούπολη: Περιστερίδης, Μπαρμπόσα, Φουρλάνος, Ντέντλερ, Τοπάλ (73′ Ασίγκμπα), Γκοτσούλιας, Βασιλούδης (60′ Μπαρμπάρο), Ράμος (73′ Ράντοβιτς), Φρίμπονγκ (85′ Μάντιτς), Άντο (46′ Παντελίδης), Μπαστακός.

Διαγόρας: Σηφάκης, Αρίας, Μανωλάκης, Δημητρίου (90+4′ Κιτ), Σταματούλας, Μασούρας (90+4′ Ταμχατζίδης), Μούντες (59′ Νικολής), Λούκιτς (59′ Πάρντο), Αντεσίνα, Λεσάι (90+1′ Φέκκας), Μανιάς.

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε το Αιγάλεω με τους «κυανόλευκους» να επικρατούν μέσα στην Πάτρα της Παναχαϊκής με 1-0.

Πρώτη νίκη για Αιγάλεω

Μετά από 3 συνεχόμενες ήττες το Αιγάλεω κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη επικρατώντας 1-0 της Παναχαϊκής στην Πάτρα παίρνοντας. Τα πάντα κρίθηκαν στο 43' όταν ο Ευαγγέλου με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν φτάσει μια ανάσα από το γκολ και δύο λεπτά πιο νωρίς, αλλά το σουτ του Γκάβριτς σταμάτησε με την βοήθεια του δοκαριού ο Κωνσταντακόπουλος.

Παναχαϊκή (Κωνσταντακόπουλος): Κολοβούρης, Καραγιάννης (71′ Κούτσιας), Λιοφάγος (71′ Πατρινός), Γκανσιέρ, Μπάρετ, Νάστος, Λοτίν, Μασούρας (54′ Γρηγορόπουλος), Αποστολόπουλος, Χριστόπουλος, Ντε Ολιβέιρα (61′ Κυρσανίδης).

Αιγάλεω (Τζουγκάνοβιτς): Κατσιμήτρος, Βάρκας, Παυλάκης, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καμαρά, Σταμένκοβιτς, Μπάλλας (38′ λ.τ Μπάμπης), Κόλλας (61′ Νταβιώτης), Ναζίμ (84′ Ταμπάς), Γκάβριτς.

Το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής στον Β' όμιλο

  • Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β' 3-1
  • Ιωνικός - Τηλυκράτης 1-0
  • Athens Kallithea - Γιούχτας 1-0
  • Ηλιούπολη - Διαγόρας 1-0
  • Καλαμάτα - Χανιά 0-2
  • Παναχαϊκή - Αιγάλεω (22/10, 16:00)

Η βαθμολογία στον Β' όμιλο

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΧΑΝΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ