SUPER LEAGUE 2

Super League 2, Β' όμιλος: Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής στα Χανιά, η Ηλιούπολη σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση

Super League 2, Β' όμιλος: Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής στα Χανιά, η Ηλιούπολη σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση
INTIME SPORTS

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Χανίων και Athens Kallithea με τους φιλοξενούμενους να κρατούν τη διαφορά έξι βαθμών. Η Ηλιούπολη πέρασε από την Πάτρα και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση.

Χανιά και Athens Kallithea κόλλησαν στο μηδέν στο γήπεδο των Περιβολίων και η διαφορά τους διατηρήθηκε στους έξι βαθμούς. Όμως με το ισόπαλο αποτέλεσμα οι Κρητικοί υποχώρησαν στη βαθμολογία του Β' ομίλου της Super League 2, καθώς τους προσπέρασε η Ηλιούπολη. Η Athens Kallithea με αυτό τον βαθμό έφτασε τους 37, ενώ τα Χανιά έχουν 31.

Χανιά (Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Κατσούρρι, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σιλά, Λεμονής, Τσέλιος, Ντίας, Μανουσάκης, Νίλι, Μάναλης.

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Τσιβελεκίδης, Μεχίας, Μανθάτης, Μπουλούλης, Σίλβα, Ματίγια, Τσιντώνης, Βασιλόγιαννης, Λουκίνας, Κυνηγόπουλος.

Διπλό στις καθυστερήσεις και δεύτερη θέση για την Ηλιούπολη

Η Ηλιούπολη πέρασε από την Πάτρα, επικρατώντας 2-1 της Παναχαϊκής. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλο πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Μάντιτς στο 26'.

Η Παναχαϊκή απάντησε άμεσα με τον Πατρινό στο 27ο λεπτό. Μάλιστα ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να κάνει την ανατροπή στο 84', αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι.

Η Ηλιούπολη βρήκε το γκολ που έψαχνε στις καθυστερήσεις με το τέρμα του Μπάρμπαρο στο 90+3'. Με αυτό το τρίποντο ανέβηκε δεύτερη, έχοντας 32 βαθμούς.

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Λιοφάγος (46′ Τραορέ), Καραγιάννης, Μπαρέτ, Νάστος (64′ Γαϊτανίδης), Ζαμόρα, Προύντζος, Πατρινός, Μασούρας, Ζέκοφ (72′ Μπόουνεν), Πέρεζ (72′ Χριστόπουλος).

Ηλιούπολη (Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Βενάρδος, Ράμος (73′ Κρέτσι), Ασίγκμπα, Μπουσάι, Μάντιτς (89′ Ανδρέου), Παντελίδης, Τοπάλ, Φουρλάνος, Λατίνοβιτς, Ντέντλερ.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του Β' ομίλου

  • Ολυμπιακός Β' - Γιούχτας 3-1
  • Χανιά - Athens Kallithea 0-0
  • Παναχαϊκή - Ηλιούπολη 1-2
  • 03/02 15:45 Διαγόρας Τηλυκράτης
  • 05/02 15:00 Αιγάλεω - Παναθηναϊκός Β'
  • 05/02 16:00 Καλαμάτα - Ιωνικός

Η βαθμολογία στον Β' όμιλο

* Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αφαίρεση 10 βαθμών

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΙΑ ATHENS KALLITHEA ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ