SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Λύτρωση στο 90+3' για την Athens Kallithea, εύκολα ο Λεβαδειακός

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν το γκολ του Τσιριγώτη
Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν το γκολ του Τσιριγώτη EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός με δύο γκολ του Τσιριγώτη κι ένα του Γιαννιώτα επικράτησε 3-0 του Καμπανιακού για τη 18η αγωνιστική του Α' Ομίλου στη Super League 2, ενώ η Athens Kallithea έκανε την ανατροπή και πήρε το διπλό με 1-2 κόντρα στον Γιούχτα για τη 15η αγωνιστικής του Β' Ομίλου.

Ο Λεβαδειακός πήρε άνετα τη νίκη κόντρα στον Καμπανιακό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου στη Super League 2, και παρέμεινε στην κορυφή στο +3 από την ΑΕΛ, έχοντας και ματς λιγότερο.

Ο Τσιριγώτης με δύο γκολ στο 15' και το 55' έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με 2-0, ενώ ο Γιαννιώτας με σουτ στο 63ο λεπτό του αγώνα σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Βήχος, Τσάπρας, Μπελμόντε, Μεχία, Γιαννιώτας, Σωτηράκος, Κουάδρα (65′ Νίκας), Συμελίδης, Τσελεπίδης, Τσιριγώτης.

Καμπανιακός (Γ. Αμανατίδης): Κασαπίδης, Λαγωνίδης, Ταΐρης, Προσκυνητόπουλος, Έππας (72′ Μυστακίδης), Φροσύνης, Γαρύφαλλος, Πολύζος, Βοσκόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Τότσκα (33′ λ.τ Τσιακούμης).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

  • Αιολικός - ΠΑΟΚ Β' 2-2
  • Μακεδονικός - ΑΕΛ 0-0
  • Αναγέννηση Καρδίτσας - Κοζάνη 1-1
  • 22/01 Νίκη Βόλου - Απόλλων Πόντου (αναβολή)
  • Λεβαδειακός - Καμπανιακός 3-0

Η βαθμολογία στον Α' όμιλο

Β' Όμιλος

Ο Γιούχτας προηγήθηκε στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως η Athens Kallithea γύρισε τούμπα το ματς, έκανε την ανατροπή και πήρε το διπλό με 1-2 για τη 15η αγωνιστικής του Β' Ομίλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στο 35', με τον Αλεξόπουλο να βγάζει τη σέντρα και την μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Τελικά άνοιξαν το σκορ στο 55' χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλεξόπουλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν επίσης, από την άσπρη βούλα στο 78' με τον Ματίγια κι ο Κριστιάν Τόρες τούς λύτρωσε στο 90+3', κάνοντας την ανατροπή.

Γιούχτας (Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Λιποράσε, Θεοδωράκης, Κόλα, Κωστανάσιος (65′ Λώλης), Μπουτσάκης (65′ Δασκαλάκης), Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Μπρους, Αλεξόπουλος.

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μπουλούλης, Μαρόττα, Μεχίας, Μανθάτης, Ματίγια, Σίλβα, Βασιλόγιαννης, Ντεμέτριους, Τσιντώνης (46′ Έντλαντ), Κυνηγόπουλος.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Super League 2

  • Τηλυκράτης - Ιωνικός 3-2
  • Διαγόρας - Ηλιούπολη 0-1
  • Αιγάλεω - Παναχαϊκή 1-0
  • Χανιά - Καλαμάτα 1-1
  • Γιούχτας - Athens Kallithea 1-2
  • 22/01 16:00 Παναθηναϊκός Β' - Ολυμπιακός Β'

Η βαθμολογία στον Β' όμιλο

* Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αφαίρεση 10 βαθμών

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ATHENS KALLITHEA ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ