SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Βαριά ήττα του Λεβαδειακού στα Χανιά, διπλό το Αιγάλεω στην Ιεράπετρα

Οι παίκτες της ομάδας των Χανίων πανηγυρίζουν γκολ επί του Λεβαδειακού | 20 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της ομάδας των Χανίων πανηγυρίζουν γκολ επί του Λεβαδειακού | 20 Φεβρουαρίου 2022 IN TIME SPORTS

Τα Χανιά υποχρέωσαν σε βαριά ήττα με 3-1 τον Λεβαδειακό στην Κρήτη ενώ την ίδια ώρα το Αιγάλεω κέρδισε εκτός έδρας την Ιεράπετρα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League 2.

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Λεβαδειακός στα Χανιά με αποτέλεσμα το Αιγάλεω που κέρδισε εκτός έδρας την Ιεράπετρα με 1-0 και η Καλαμάτα που κέρδισε με ανατροπή τον Παναθηναϊκό με 2-1 να μειώνουν στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από την ομάδα της Βοιωτίας που είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής ξεχωρίζει η νίκη του Εργοτέλη επί της Κηφισιάς και η νίκη της Ζακύνθου επί του Ηροδότου.

Υπέταξαν τον Λεβαδειακό τα Χανιά

Στα Χανιά η γηπεδούχος ομάδας υποδέχτηκε τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό με την ομάδα της Βοιωτίας να μπαίνει δυνατά στην αναμέτρηση αλλά τα Χανιά να χάνουν τη μεγαλύτερη φάση. Στο 12' μετά από κόρνερ του Κογιέτε, ο Πατάπης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 55'. Αρχικά ο Μπαΐροβιτς με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0 και στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης με σουτ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Κρητικούς.

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να μειώσει με κεφαλιά του Νίλι στο 74' αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα με τα Χανιά να πετυχαίνουν στις καθυστερήσεις και τρίτο γκολ με τον Βασιλόγιαννη.

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Φόμπι (38′ λ.τ Τσαμούρης), Πατάπης, Ζιούλης, Κογιέτε, Μασούρας (46′ Κάρλος), Παναγιωτούδης, Τριανταφυλλάκος, Βασιλόγιαννης, Παράνο (46′ Καψάλης), Μπαΐροβιτς (73′ Κολλάς).

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (58′ Συμελίδης), Μεχία, Νίλι, Πολέττο (82′ Ροβίθης), Βήχος, Λιάγκας, Μυτίδης (58′ Δούμτσιος), Νίκας (82′ Λινάρδος), Τζημόπουλος (58′ Κωνσταντινίδης).

Πάλι ο Αρναρέλλης για το Αιγάλεω

Με τον Αρναρέλλη να βρίσκει δίχτυα και πάλι το Αιγάλεω επικράτησε 1-0 της Ιεράπετρας εκτός έδρας και πλέον βρίσκεται τέσσερις πόντους πίσω από τον Λεβαδειακό ενώ ανέβηκε στην πρώτη τετράδα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Αρναρέλλης στο 47' με τον παίκτη του Αιγάλεω να ευστοχεί σε πέναλτι για την ομάδα του.

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Καραγκιόζης, Τορίμπιο, Κάρδαρης, Μεσσιδόρο, Νεκούλ, Ντι Λορέντζο, Λεμονής, Βουό, Αντερέγκεν (65′ Μπλανκ-Καζούα), Ζήσης (67′ Ψάνης), Μπενίτεζ.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλύβας, Ανδρέου, Πιαστόπουλος, Λάσκαρης, Χοτζάλλι, Αρναρέλλης, Τσιλιγκίρης, Δημητριάδης (63′ Τριμμάτης).

Νίκη με ανατροπή ο Εργοτέλης

Η Κηφισιά μπορεί να προηγήθηκε στο Ηράκλειο του Εργοτέλη αλλά τελικά γνώρισε την ήττα από την ομάδα της Κρήτης η οποία επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα στο 14' με σουτ του Κουϊρουκίδη. Ο Εργοτέλης κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια με τον Κόνρααντ να βρίσκει δίχτυα στο 44' για το 1-1. Οι Κρητικοί κατάφεραν στο 52' να γυρίσουν τούμπα το ματς και πάλι με τον Κόνρααντ, ο οποίος ευστόχησε σε πέναλτι κάνοντας το 2-1.

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης, Σαρρής (46′ Άμπι), Μίκο, Πέϊος, Μπουτσάκης, Βουτσάς (46′ Κόλα), Κοκκίνης (68′ Νεράλ), Ποζατζίδης (60′ Κατσούρι), Κόνρααντ.

Κηφισιά (Ελευθερόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Αρτυματάς, Γκότοβος, Να’α, Οικονομίδης (76′ Τετέι), Παπασάββας, Ρικάρντο Βαζ, Φελίπε Σόουζα (55′ Καραγκούνης), Κουϊρουκίδης (76′ Παλαζέφσκι), Καλλέργης.

Πήρε το ντέρμπι ο Διαγόρας

Το ντέρμπι της Ρόδου κρίθηκε από ένα γρήγορο γκολ των γηπεδούχων που ήταν τελικά και οι νικητές της αναμέτρησης και πήραν το τρίποντο. Σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν την αναμέτρηση με τερματοφύλακα τον κεντρικό αμυντικό Σουλάι καθώς και οι δύο γκολκίπερ της δεν ήταν διαθέσιμοι. Ο Διαγόρας ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο ντέρμπι με σουτ του Ζούνη, ο οποίος στο 6' άνοιξε το σκορ.

Διαγόρας (Προβίδας): Μπίντσης, Τοπάλ, Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Σινγκ, Γιώργου, Μουμίν, Λαμπίρης (74′ Μπούμπας), Τσιαντούλας, Μπαστιάνος, Ζούνης (46′ Τάτσης).

Ρόδος (Αντωνίου): Σουλάι, Καψάλης (11′ Νικολόπουλος), Σαάντο, Καραγεώργης (56′ Μαρτσάκης (71′ λ.τ Μπότος), Μακρυδημήτρης (56′ Μαρκόφσκι), Χύσι, Μίγγος, Βουργουτζής (56′ Μάρκοβιτς), Δελαπόρτας, Σταματελόπουλος, Αδαμάκης.

Λευκή ισοπαλία στη Σπάρτη

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι στην Σπάρτη ανάμεσα στον Αστέρα Βλαχιώτη και την Επισκοπή με τους φιλοξενούμενους να διατηρούνται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και θα μπορούσαν να είχαν φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης ενώ είδαν να ακυρώνεται και γκολ του Νοικοκυράκη στο 9' με τον διαιτητή να δίνει επιθετικό φάουλ την ώρα που σκόραρε με κεφαλιά. Στο δεύτερο μέρος η Επισκοπή συνέχισε να ψάχνει το γκολ και είχε δοκάρι με φοβερό σουτ του Πέτρου.

Αστέρας Βλαχιώτη (Βελιτζέλος): Ιωαννίδης, Ρόδης, Πεχλιβανόπουλος, Λάμτσε, Φουρλάνος, Μαϊσουράντζε, Σοκολάροφ, Αναστασόπουλος, Παπούλης, Τσίπρας (35′ λ.τ Μπάτροβιτς), Αμπάνκουα.

Επισκοπή (Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Μπαρμπόσα, Ολιβέιρα, Πολυχρόνης, Εμπόι, Τριντάντε, Νοικοκυράκης, Τσάβος, Πέτρου (60′ λ.τ Σουμπασάκης), Νταρζίσιο.

Τρίποντο για τη Ζάκυνθο

Με σκόρερ τον Κούνια στο 25' της αναμέτρησης η Ζάκυνθος πήρε το τρίποντο, κέρδισε 1-0 τον Ηρόδοτο και πρόσθεσε τρεις πόντους στη μάχη που δίνει για να αποφύγει την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η Ζάκυνθος μάλιστα έπαιξε με παίκτη παραπάνω στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης λόγω της αποβολής του Γκίνη και αυτό τη βοήθησε στο να φτάσει στο τρίποντο.

Ζάκυνθος (Νόλης): Μέντεζ, Καράμι, Οντόνε, Άργκους, Κούνια, Κιτόκο, Νικολακόπουλος, Σούρμπης, Τσιμέλι, Εντουάρντο (62′ λ.τ Σολ), Λάμπογλου.

Ηρόδοτος (Φυντάνης): Δήμιζας, Κυριακίδης (39′ λ.τ Αποστολίδης), Μακρυδάκης, Νόνης, Ασίγκμπα, Μπαρμπόζα, Καντέ, Γκίνη, Ποζατζίδης, Αμπουμπακάρι, Καπέλ.

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής:

Εργοτέλης - Κηφισιά 2-1

Διαγόρας Ρόδου - Ρόδος 1-0

Χανιά - Λεβαδειακός 3-1

Ζάκυνθος - Ηρόδοτος 1-0

Ιεράπετρα - Αιγάλεω 0-1

Αστέρας Βλαχιώτη - Επισκοπή 0-0

Παναθηναϊκός Β' - Καλαμάτα 1-2

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ATHENS KALLITHEA ΧΑΝΙΑ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ