SUPER LEAGUE 2

Παναθηναϊκός Β' - Καλαμάτα 1-2: Διπλό ανατροπής σε τρία λεπτά

Ο Γιάννης Λουκίνας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Καλαμάτας
Ο Γιάννης Λουκίνας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Καλαμάτας INTIME

Ο Παναθηναϊκός Β' γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Καλαμάτα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League 2, με τους φιλοξενούμενους να χρειάζονται τρία λεπτά για να φτάσουν στην ανατροπή.

Αν και ο Παναθηναϊκός Β' προηγήθηκε με τον Τσιριγώτη, η Καλαμάτα ήταν εκείνη που έφυγε με το διπλό από την Αθήνα, επικρατώντας με 2-1 για την 20η αγωνιστική της Super League 2 για τον δεύτερο όμιλο. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά. Μετά το τρίποντο αυτό και σε συνδυασμό με την ήττα του Λεβαδειακού από τα Χανιά η "Μαύρη Θύελλα" μείωσε στους τέσσερις βαθμούς την απόσταση της από την κορυφή.

Μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης οι πράσινοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, με τον Τσιριγώτη να βγαίνει σε τετ-α-τετ και τον Ταίρη να αποκρούει το πλασέ. Ο τερματοφύλακας της Καλαμάτας πραγματοποίησε μία ακόμα εξαιρετική επέμβαση, αποκρούοντας στο 17' το σουτ του Σιδερά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ηλιάδη.

Η πίεση της ομάδας του Χαβιέρ Βάθκεθ απέδωσε καρπούς, αφού βρήκε το γκολ στο 23ο λεπτό του αγώνα. Ο Σιδεράς έβγαλε μια μακρινή μπαλιά, ο Τουρκοχωρίτης κατέβασε την μπάλα, έκανε την σέντρα, με τον Τσιριγώτη να κάνει μια κεφαλιά-ψαράκι και να γράφει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν, ισοφαρίζοντας στο 38' με τον Τάτο από τη λευκή βούλα. Μάλιστα, μέσα σε τρία λεπτά η Καλαμάτα έφτασε στην ανατροπή. Ο Θεοχάρης έκανε ένα λάθος γύρισμα προς την εστία, με τον Λουκίνα να μπαίνει στην πορεία της μπάλας, να κάνει το πλασέ και να την στέλνει στα δίχτυα του Παναθηναϊκού Β', γράφοντας το 1-2 στο 41'.

Το "τριφύλλι" μπήκε δυναμικά και στο δεύτερο μέρος και λίγο έλειψε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 52' ο Σαρδέλης έκανε το σουτ μετά από κόρνερ, υποχρεώνοντάς τον Ταίρη σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση, χάνοντας ξανά μεγάλη ευκαιρία για το 2-2. Έπειτα από σέντρα του Τουρκοχωρίτη ο Τσιριγώτης έκανε την κεφαλιά στο 81', με την μπάλα όμως να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Καλαμάτας και το σκορ να μένει 1-2 μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Παναθηναϊκός Β': Χριστογεώργος, Σιδεράς, Θεοχάρης (65' Σερπέζης), ΑΘανασακόπουλος, Σαρδέλης (86' Αλμπάνης), Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι (81' Αντωνίου), Καρβούνης (65' Κρυπαράκος), Μαρτίνης, Τσιριγώτης, Ηλιάδης.

Καλαμάτα: Ταΐρης, Τσελεπίδης, Παυλίδης, Παπατόλιος, Κωνσταντινόπουλος, Μοζέρ, Ματέους, Αναστασόπουλος, Τάτος, Γρίβας, Λουκίνας.

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ