SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Τέλος ο Κούστας από την Κηφισιά, Ελευθερόπουλος προ των πυλών

Ο Νίκος Κούστας στη διάρκεια του αγώνα Κηφισιά - ΑΕΚ | 23 Δεκεμβρίου 2021
Ο Νίκος Κούστας στη διάρκεια του αγώνα Κηφισιά - ΑΕΚ | 23 Δεκεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κούστα, μετά από δυόμιση χρόνια κοινής πορείας. Προ των πυλών ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κηφισιάς μετά από δυόμιση χρόνια αποτελεί ο Νίκος Κούστας, όπως έγινε επίσημα γνωστό την Τρίτη 18 Ιανουαρίου. Ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, μετά από την εκτός έδρας ήττα από την Επισκοπή.

Πλέον, η Κηφισιά αναζητά τη διάδοχη κατάσταση για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, με το όνομα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να είναι αυτό που έχει ήδη ξεχωρίσει. Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου, του Αστέρα Τρίπολης και της Παναχαϊκής (μεταξύ άλλων) αναμένεται να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας, μετά την εξ αναβολής αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο (19/1, 14:00) για την 7η αγωνιστική της Super League 2.

Η ανακοίνωση του "διαζυγίου" με τον Νίκο Κούστα:

"Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κούστα.

Για δυόμιση χρόνια, ο Νίκος Κούστας προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στον σύλλογο, αποτελώντας βασική αιτία της ανόδου της Κηφισιάς στη Super League 2. Γι αυτό, το όνομά του θα παραμείνει χαραγμένο για πάντα στην ιστορία της ομάδας.

Ο επαγγελματισμός, το πάθος για δουλειά και το ήθος του είναι στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίσει και να εξελιχθεί σε κομμάτι μείζονος σημασίας για τις επιτυχίες των τελευταίων ετών.

Δυστυχώς όμως, το ποδόσφαιρο είναι αμείλικτο και κάποιες φορές σε υποχρεώνει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις. Έτσι, πάρθηκε από κοινού η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι μας, πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για την προσφορά του και εύχονται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του, που προμηνύεται λαμπρή!

Ένα όμορφο ταξίδι δυόμιση ετών έφτασε στο τέλος του, αφήνοντας μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Δεν λέμε αντίο. Λέμε εις το επανιδείν…".

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ