SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Τα Χανιά μείωσαν την απόσταση από την κορυφή, ο Τηλυκράτης νίκησε τον Παναθηναϊκό Β' και έμεινε ζωντανός

Super League 2: Τα Χανιά μείωσαν την απόσταση από την κορυφή, ο Τηλυκράτης νίκησε τον Παναθηναϊκό Β' και έμεινε ζωντανός
Οι παίκτες των Χανίων πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που σημείωσαν INTIME SPORTS

Τα Χανιά νίκησαν 2-0 τον Ολυμπιακό Β' και μείωσαν την απόσταση από την πρώτη Athens Kallithea. Ο Παναθηναϊκός Β' ηττήθηκε 2-0 από τον Τηλυκράτη, με τους Λευκαδίτες να μένουν ζωντανοί στη μάχη της παραμονής.

Τα Χανιά νίκησαν τον Ολυμπιακό Β' στην 21η αγωνιστική του Β' ομίλου της Super League 2, επικρατώντας 2-0 εντός έδρας. Ο Νίλι άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό και ο Μάναλης διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 60ο λεπτό.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη με αυτούς τους τρεις βαθμούς έφτασε τους 41, ενώ ο Ολυμπιακός Β' έμεινε όγδοος έχοντας 22 βαθμούς.

Χανιά (Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Παναγιώτου, Μπάτζιος, Μουτόμπο (71′ Σέχου), Νίλι, Τσορνομάζ (46′ Πέιος), Τσέλιος, Ντίας (76′ Μανουσάκης), Μιούλερ, Κόλα (46′ Μάνος), Μάναλης (81′ Βουό).

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα (63′ Μαρίνος), Σγουρός (77′ Μαυρουδής), Παπακανέλλος, Αποστολόπουλος, Κατσουλίδης, Μπρίνιτς (77′ Ιμπαγάσα), Σαπουντζής, Τανούλης, Keita (85′ Λάιντνερ), Καράκουτης (63′ Κωστούλας).

Ο Παναθηναϊκός Β' ηττήθηκε στο Αγρίνιο

Ο Παναθηναϊκός Β' ηττήθηκε 2-0 από τον Τηλυκράτη στο γήπεδο του Παναιτωλικού (λόγω προβλημάτων δεν έπαιξε στο γήπεδό του ο Τηλυκράτης).

Η ομάδα του Φάνη Γκέκα πέτυχε δύο γκολ με τον Ντοναλντόνι στο 42' και το 44' και αυτά ήταν αρκετά για να την ανεβάσουν στους 18 βαθμούς. Ο Τηλυκράτης παραμένει τελευταίος, αλλά την τελευταία αγωνιστική παίζει με τον Γιούχτα εκτός έδρας και με νίκη θα μπορέσει να σώσει την κατηγορία.

Τηλυκράτης (Γκέκας): Παρδαλός, Ρίζος, Γιαννιώτης, Χατζητερζόγλου, Ζδράβος, Μπελεβώνης, Σπανουδάκης, Ντοναλντόνι, Τέρζι, Φοφανά, Νιφορόπουλος.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Κάτρης, Καλοσκάμης, Κυριόπουλος, Σαρδέλης, Λάμψιας, Φρόκου, Μπιλάλ.

Η Athens Kallithea άφησε τους δύο βαθμούς στο Ελ Πάσο

Η Athens Kallithea απώλεσαν βαθμούς αλλά κράτησαν την κορυφή στη μάχη που δίνουν για την άνοδο στη Stoiximan Super League, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Διαγόρα.

Οι Ροδίτες άνοιξαν το σκορ με τον Μανιά στο 18' και ο Κυνηγόπουλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 25ο λεπτό. Η Athens Kallithea έχει 47 βαθμούς και ο Διαγόρας είναι έκτος, έχοντας 26 βαθμούς.

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Τσιβελεκίδης, Μαρόττα, Καινούργιος (75′ Γεβρέμοβιτς), Μπουσδούνης, Ματίγια, Μουστακόπουλος (75′ Τσιντώνης), Μουτίνιο (85′ Νεκούλ), Κυνηγόπουλος (55′ Ντεμέτριους), Τόρες (55′ Βασιλόγιαννης), Λουκίνας.

Διαγόρας (Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας (90+1′ Ματίγιεβιτς), Μανωλάκης (74′ Νικολής), Δημητρίου, Δημόπουλος, Παπατόλιος, Τσάβος (74′ Σταματούλλας), Τσιαντούλας (74′ Μουντές), Μασούρας, Λεσάι (87′ λ.τ Βολάκης), Μάνιας.

Το Αιγάλεω νίκησε την Ηλιούπολη

Νίκη ανάσα για το Αιγάλεω που πρόσθεσε τρεις βαθμούς στο σακούλι του, στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη πέτυχε το σημαντικό τρίποντο χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Εμιλιάνο Μπούλαρι στο 24ο λεπτό. Το Σίτι με αυτή τη νίκη έφτασε τους 25 βαθμούς και η Ηλιούπολη έμεινε στους 35 και την τρίτη θέση.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Πολίτης, Παυλάκης, Ζιούλης, Καρρίκι (59′ λ.τ Ευαγγέλου), Γαρουφαλιάς, Μπάμπης (75′ Μίσκου), Ικεότσα (59′ Ραμίρεζ), Μπουλάρι (75′ Κωνσταντακόπουλος), Βάρκας (90+3′ Μπάρδας), Σταμένκοβιτς.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Πολίτης, Τοπάλ (76′ Μπουσάι), Τσαφταρίδης, Φουρλάνος, Παντελίδης, Λατίνοβιτς, Γκοτσούλιας, Βασιλούδης (66′ Βενάρδος), Άντο (46′ Κόστα), Μάντιτς (66′ Κρέτσι), Ράμος (46′ Ανδρέου).

Λευκή ισοπαλία στη Νίκαια

Ο Ιωνικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γιούχτα, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) στη Νίκαια. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 61ο λεπτό, αλλά ο Πρινιωτάκης έπιασε το πέναλτι του Ντάουντα.

Ο Ιωνικός είναι στους 33 σε ισοβαθμία με την Καλαμάτα και σε τροχιά playoffs, ενώ ο Γιούχτας είναι στην 11η θέση με 19. Στην τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί τον Τηλυκράτη και παίζει για δύο αποτελέσματα, για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό.

Ιωνικός (Σπανός): Πρινιωτάκης, Τσίρης, Τζανής, Θεοδωράκης, Πολυχρόνης (90′ Γκίνη) Δασκαλάκης, Λώλης, Μπουρσέλης (65′ Βρετός) Μπουτσάκης, Κωστανάσιος (90′ Μπρους) Αλεξόπουλος (65′ Ροβίθης).

Γιούχτας (Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Τσίρης, Τζάνης, Θεοδωράκης, Πολυχρόνης, Δασκαλάκης, Λώλης, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Κωστανάσιος, Αλεξόπουλος.

Ισόπαλο το πελοππονησιακό ντέρμπι

Παναχαϊκή και Καλαμάτα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην Πάτρα. Η ομάδα του Τόλη Τερζή άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό με την κεφαλιά του Μπαράλες.

Λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους ο Ντε Τόμας ισοφάρισε με πέναλτι στο 45ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Η Παναχαϊκή έφτασε τους 20 βαθμούς, ενώ η Καλαμάτα έχει 33.

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Μπάρετ, Μπαξεβάνος (60′ λ.τ Τραορέ), Ζαμόρα, Μασούρας, Ζέκοφ, Νάστος (68′ λ.τ Μούλντερ), Προύντζος, Πετράτος, Ντε Τόμας (76′ Πέρεζ), Πατρινός (76′ Χριστόπουλος).

Καλαμάτα (Τερζής): Κοβάλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Αρίμπας (82′ Κωστούλας), Καρασαλίδης, Κάτσε (62′ λ.τ Κωνσταντινόπουλος), Κοζορώνης, Λόπεζ, Γρίβας (61′ Τάτος), Πασάς, Μπαράλες.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής του Β' ομίλου

  • Χανιά - Ολυμπιακός Β' 2-0
  • Παναχαϊκή - Καλαμάτα 1-1
  • Athens Kallithea - Διαγόρας 1-1
  • Ιωνικός - Γιούχτας 0-0
  • Τηλυκράτης - Παναθηναϊκός Β' 2-0
  • Αιγάλεω - Ηλιούπολη 1-0

Η βαθμολογία στον Β' όμιλο

* Ο Ολυμπιακός Β' άρχισε το πρωτάθλημα με αφαίρεση 10 βαθμών.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ