SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Συμφωνία με ΕΡΤ για την τηλεοπτική κάλυψη της σεζόν

Κάμερα σε αγώνα στο ΟΑΚΑ
Κάμερα σε αγώνα στο ΟΑΚΑ INTIME

Η Super League 2 ήρθε σε συμφωνία με την ΕΡΤ, η οποία θα μεταδίδει έξι παιχνίδια των αγωνιστικών, τρία από κάθε όμιλο. Η κρατική τηλεόραση έκανε βελτιωμένη πρόταση στη λίγκα, η οποία έγινε αποδεκτή.

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (22/11) το Διοικητικό Συμβούλιο που συγκάλεσε η Super League 2 με θέμα τα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος, με τη την πρόταση της ΕΡΤ για την προβολή του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας.

Η Λίγκα αποδέχθηκε την πρόταση της κρατικής τηλεόρασης, η οποία έκανε βελτιωμένη πρόταση σε σχέση με αυτή που είχε καταθέσει στην αρχή. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι η ΕΡΤ θα καλύπτει την κατηγορία από την πέμπτη αγωνιστική, καθώς δεν προλαβαίνει να προχωρήσει στην προβολή των παιχνιδιών για την τέταρτη αγωνιστική.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ