SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Σώθηκε ο Καμπανιακός, υποβιβάστηκαν Κοζάνη και Αναγέννηση Καρδίτσας

Οι παίκτες του Καμπανιακού πανηγυρίζουν
Οι παίκτες του Καμπανιακού πανηγυρίζουν ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (22/05) η 10η και τελευταία αγωνιστική των playouts της Super League 2 στον Βόρειο Όμιλο, με τον Καμπανιακό να σώζεται και να παραμένει στην κατηγορία, ενώ οι Κοζάνη και Αναγέννηση Καρδίτσας υποβιβάστηκαν στη Γ' Εθνική.

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (22/05) η τελευταία αγωνιστική των playouts της Super League 2 στον Βόρειο Όμιλο, με τον Καμπανιακό να παραμένει στην στην κατηγορία, εν αντιθέσει με την Κοζάνη και την Αναγέννηση Καρδίτσας που υποβιβάστηκαν στη Γ' Εθνική, ακολουθώντας τον Αιολικό.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας βρέθηκε να χάνει με 0-3 από τον ΠΑΟΚ Β', προσπάθησε να επιστρέψει με δύο γρήγορα γκολ σε 2' των Στασινόπουλου και Κονίλιο, όμως τελικά γνώρισε την ήττα με 2-4.

Μάλιστα, στο 86' είχε την ευκαιρία για πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Αθανασιάδη σταμάτησε στο δοκάρι. Το σκορ για τον Δικέφαλο άνοιξε ο Γκούμας στο 8' που σκόραρε ξανά και στο 46', ο Σμυρλής έκανε το 0-2, ενώ ο Ρουμιάντσεβ ολοκλήρωσε τη νίκη.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Γκέκας (70′ Τσέλιος), Ντουμάνης (46′ Στασινόπουλος), Γκόλιας, Σκόνδρας, Ανδρικόπουλος, Μπούζας, Σαλαμούρας (79′ Κοκκίνης), Βερνάρδος, Κονίλιο, Ξύδας (46′ Κέρθι), Αθανασιάδης

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ναντέρ, Τασιούρας (70′ Πασχίδης), Δεληγιάννης (57′ Σινανάι), Κωττάς, Γιαξής, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Ρουμιάντσεβ (59′ Τσίκος), Σμυρλής, Γκούμας (59′ Αδάμ), Πανίδης (70′ Γκιτέρσος)

Μία τεράστια νίκη πήρε ο Καμπανιακός απέναντι στον Ηρακλή, ο οποίος με 1-2 εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία. Μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα ο Τότσκα έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ισοφάρισε ο Ηρακλής με τον Ισνάλδο στο 56', αλλά από την άσπρη βούλα ο Γιουκούδης στο 86' έκανε το 1-2.

Ηρακλής (Βελέντζας): Τσιλιγγίρης, Τσαγκαλίδης, Ισνάλδο, Κωστίκα, Κωστόπουλος, Σιούτας, Ελευθεριάδης, Νεοφυτίδης, Χειρίτραντας, Μπαλικτσής Μ., Μπαλικτσής Α.

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Γιακουμής, Καθάριος Π., Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Μπούσης, Καθάριος Ν., Έππας, Φροσύνης, Γαρύφαλλος, Παπαστεργιαννός, Τότσκα

Παρά το εκκωφαντικό 4-1 επί του υποβιβασμένου Αιολικού, η Κοζάνη δεν κατάφερε να μείνει στην κατηγορία. Ο Μαξίμοβιτς με χατ τρικ πέτυχε τα τρία γκολ των γηπεδούχων, ενώ ο Νάτσος το 4ο, το μοναδικό γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Χαμίντοβιτς.

Κοζάνη (Διγκόζης): Μπλατσιώτης, Δόρης, Ίτσιος, Τσιμπούκας, Τάτσης, Σιατραβάνης (53′ Βοριαζίδης), Γραμμένος (53′ Μαξίμοβιτς), Αναστασόπουλος, Νάτσος, Γιάκος, Καλλέργης (46′ Καραγιάννης)

Αιολικός (Γράφας): Μπότσαρης, Αλιατίδης, Γιοκέ, Χαμίντοβιτς, Ζάκαριτς, Ενομό, Μπενίτεζ, Κριμιτζάς, Μουχάλης, Τριανταφυλλάκος, Νούλας

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ