SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Σκόνταψε η Καλαμάτα, επέστρεψε στα τρίποντα η Καλλιθέα

Οι παίκτες του Εργοτέλη πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Καλαμάτα
Οι παίκτες του Εργοτέλη πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Καλαμάτα INTIME

Η Καλαμάτα ηττήθηκε από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο με 2-0 και έχασε έδαφος από την κορυφή, ενώ η Καλλιθέα επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα. Νίκες για Χανιά και Κηφισιά.

Ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις για την 22η αγωνιστική της Super League 2 στον δεύτερο όμιλο, με την Καλαμάτα να χάνει έδαφος από την κορυφή, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, ενώ στις νίκες επέστρεψε και η Καλλιθέα, η οποία ανέβηκε στη δεύτερη θέση, έχοντας πέντε βαθμούς λιγότερους από τον Λεβαδειακό και ένα παιχνίδι λιγότερο. Υπενθυμίζεται ότι χθες οι Βοιωτοί νίκησαν τον ΟΦ Ιεράπετρας στην Κρήτη με 1-0.

Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα πήρε το προβάδισμα πολύ γρήγορα, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κόνραντ στο 10ο λεπτό. Οι Ηρακλειώτες κράτησαν το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος, με τον Μπουτσάκη να σφραγίζει με κεφαλιά τους τρεις βαθμούς στο 82ο λεπτό.

Η Καλλιθέα τα βρήκε δύσκολα στην αρχή κόντρα στον Ηρόδοτο, ωστόσο ο Μαρουκάκης καθάρισε για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου. Αρχικά βρήκε δίχτυα με κεφαλιά στο 70ο λεπτό, ενώ στο 74' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 με εξαιρετικό τελείωμα. Ο Ιωάννου στο 90+4' έκανε το 3-0, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Η Ζάκυνθος μετά τη βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό ξέσπασε στη Ρόδο, επικρατώντας με 5-0. Οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς μόλις από το πρώτο μέρος, σκοράροντας τα τρία γκολ μέχρι το 29΄. Ο Μπαζάν άνοιξε το σκορ στο 9', ο Σουρμής διεύρυνε το σκορ στο 26, για να έρθει τρία λεπτά αργότερα ο Καλλιβωκάς και να κάνει το 3-0. Ασταμάτητη ήταν και στο δεύτερο μέρος η Ζάκυνθος, με τον Μπαζάν να σκοράρει δις για το 4-0, ενώ ο Νικολακόπουλος στο 69' έκανε το 5-0.

Στην τροχιά των επιτυχιών παρέμεινε και η Κηφισιά, η οποία πέρασε από τη Ρόδο, επικρατώντας του Διαγόρα με 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τετέι με δύο γκολ στο 17ο και το 56ο λεπτό. Το παιχνίδι ανάμεσα στα Χανιά και την Επισκοπή είχε συναρπαστικό φινάλε, καθώς οι γηπεδούχοι πέτυχαν το νικητήριο γκολ με τον Κόλλα στο 90+3'.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Χανιώτες είναι στο -7 από την κορυφή, έχοντας τον ίδιο αριθμό αγώνων με τον Λεβαδειακό. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Τρινάντε στο 85'.

Αποτελέσματα 22ης αγωνιστικής για τον Β' Όμιλο

Σάββατο 5 Μαρτίου

  • Αστέρας Βλαχιώτη - ΑΕΚ Β' 1-1
  • Καραϊσκάκης Άρτας - Παναθηναϊκός Β' 1-1
  • ΟΦ Ιεράπετρας - Λεβαδειακός 0-1

Κυριακή 6 Μαρτίου

  • Χανιά - Επισκοπή 1-0
  • Εργοτέλης - Καλαμάτα 2-0
  • Διαγόρας Ρόδου - Κηφισιά 0-2
  • Καλλιθέα - Ηρόδοτος 3-0
  • Ζάκυνθος - Ρόδος 5-0
  • Ρεπό: Αιγάλεω

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ATHENS KALLITHEA ΧΑΝΙΑ ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ