SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Διπλό του Λεβαδειακού στην Κρήτη, τρίποντο για τη Νίκη Βόλου

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν γκολ
Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν γκολ INTIME

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του ΟΦ Ιεράπετρας στην Κρήτη και συνέχισε την κορυφή του β' ομίλου της Super League 2. Η Νίκη Βόλου πέρασε το εμπόδιο του Πιερικού με 2-0.

Ο Λεβαδειακός συνεχίζει την πορεία του στην κορυφή του β' ομίλου της Super League 2. Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε 1-0 του ΟΦ Ιεράπετρας στην Κρήτη. Βρίσκεται στην πρώτη θέση με 44 πόντους, ενώ ακολουθεί η Καλαμάτα με 38 πόντους και δύο αγωνιστικές λιγότερες.

Η ομάδα του Ταουσιάνη βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα νωρίς στο παιχνίδι. Στο 15ο λεπτό ο Μυτίδης ήταν εκείνος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 39' οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι μετά το κεφάλι του Πολέτο.

ΟΦ Ιεράπετρας: Καραγκιόζης, Τορίμπιο, Κάρδαρης, Μεσσιδόρο, Νεκούλ, Ντι Λορέντζο, Μπενίτεζ (53′ Μπλανκ Καζάου), Λεμονής, Βουό (65′ Μούλερ), Ντέτλερ, Αντερέγκεν.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ, Μεχία, Πολέττο, Μουτίνιο (65′ Βρακάς), Μυτίδης (76′ Μπαρμπόσα), Νίκας (46′ Νίλι), Παναγιώτου, Τζημόπουλος, Τσάπρας.

Τρίποντο της Νίκης Βόλου

Στο μοναδικό παιχνίδι του α' ομίλου το Σάββατο η Νίκη Βόλου πέρασε το εμπόδιο του Πιερικού, του οποίου επικράτησε 2-0. Οι Θεσσαλοί είναι στην 5η θέση με 31 πόντους, ενώ 12ος με 19 πόντους παρέμεινε η ομάδα της Πιερίας. Ο Κυριακίδης άνοιξε το σκορ στο 7', ενώ στο 15' ο Κάσσος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κάσσος, Αθανασίου, Ανδρέου, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος, Βασιλείου (68′ Λούκας Γκαρσία), Μιράντα, Κουσκουνάς.

Πιερικός: Τζήμας, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Γιαλαμίδης, Κουκόλης, Τόσκας, Χαρτσιάς (69′ Χαντζάρας), Φωκαΐδης, Παπαδόπουλος (69′ Μπουόλι), Ζαφειράκης (46′ Κανούλας), Ντίνας (69′ Μηλιώτης).

Η βαθμολογία των δύο ομίλων:

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ