SUPER LEAGUE 2

Super League 2 - Πρώτος όμιλος: Ήττα για ΠΑΟΚ Β', γκέλα για Ολυμπιακό Β'

Φάση από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β' με τον Απόλλωνα Λάρισας | 24 Νοεμβρίου 2021
Φάση από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β' με τον Απόλλωνα Λάρισας | 24 Νοεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Η Βέροια νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ Β' με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή και παραμένει στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου ενώ ο Ολυμπιακός Β' βρέθηκε να χάνει μέχρι το 90+6' όταν και ισοφάρισε τον Απόλλωνα Λάρισας σε 2-2.

Η Βέροια ήταν η μεγάλη νικήτρια της τέταρτης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο της Super League 2 καθώς κέρδισε εκτός έδρας και μάλιστα με ανατροπή τον ΠΑΟΚ Β' με 2-1. Οι πρωτοπόροι παρέμειναν αήττητη και εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Ο ΠΑΟΚ Β' πήρε το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 2' με πλασέ του Πανίδη αλλά η Βέροια κατάφερε να κάνει την ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά με τον Γιακουμάκη να ισοφαρίζει στο 22' ενώ στο 25' ο Πασάς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι και έκανε το 2-1.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός Β' οδηγήθηκε στην πρώτη του γκέλα καθώς ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας σε ένα ματς που κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90+6' με σκόρερ τον Μαρίνο.

Η Ξάνθη στο παιχνίδι με την Καβάλα δεν είχε δύσκολο έργο, όπως αναμενόταν, με τους γηπεδούχους να παίζουν με 10 παίκτες και τον 11ο να μπαίνει στο 20' της αναμέτρησης με το τελικό 6-0 να είναι το τελικό σκορ του αγώνα.

Η ΑΕΛ πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Πανσερραϊκού ενώ το ωραιότερο ματς της αγωνιστικής έως τώρα έγινε στο Βόλο με τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει την πρώτη του νίκη με 3-2 επί του Απόλλωνα Πόντου.

Μεγάλη νίκη πήρε και ο Αλμωπός που επικράτησε 3-1 του Πιερικού ενώ ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στα Τρίκαλα και τον Ηρακλή.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Η επομενη αγωνιστική


S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΒΕΡΟΙΑ ΞΑΝΘΗ ΚΑΒΑΛΑ ΑΕΛ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ