SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Πέρασε από τη Ρόδο η ΑΕΚ Β', πρώτη νίκη για Ηρακλή

Ο Χρήστος Γιούσης πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της ΑΕΚ Β'
Ο Χρήστος Γιούσης πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της ΑΕΚ Β' INTIME

Η ΑΕΚ Β' νίκησε τον Διαγόρα Ρόδου με 1-0, χάρη στην εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι του Γιούση στο 82ο λεπτό. Πρώτη νίκη και για Ηρακλή που νίκησε τον Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας με 1-0.

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της πέμπτης αγωνιστικής της Super League 2, με την ΑΕΚ Β' να συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στο πρωτάθλημα, καθώς πέρασε και από την έδρα του Διαγόρα Ρόδου.

Για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Χρήστος Γιούσης με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι, ενώ στο 30' η Ένωση έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όμως η κεφαλιά του Κορνέζου μετά από εκτέλεση φάουλ του Γερολέμου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Μετά το γκολ του Γιούση, ο Τζούντα Γκαρσία δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή και κατέληξε κ ι αυτό στο δοκάρι.

Στο άλλο παιχνίδι του νότιου ομίλου, το Αιγάλεω πέτυχε μια άνετη νίκη επί του Ηροδότου με 2-0. Οι σκόρερ για την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη ήταν ο Αρναρέλλης στο 18' και ο Βουκελάτος στο 80'.

Για τον πρώτο όμιλο, ο Ηρακλής πήρε το πρώτο τρίποντο στο νέο πρωτάθλημα, καθώς νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας, χάρη στο γκολ του Καρτσαμπά στο 85ο λεπτό, ενώ ο ο Πιερικός απέδρασε από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου, χάρη στο γκολ του Ζαφειράκη στο 14ο λεπτό. Με αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΚ Β' ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 13 βαθμούς και διατηρώντας το αήττητο.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ