SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ο ΠΑΟ Ρουφ έκανε αποδεκτή την πρόσκληση και προβιβάστηκε

Οι παίκτες του ΠΑΟ Ρουφ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν στα μπαράζ ανόδου της Super League 2
Οι παίκτες του ΠΑΟ Ρουφ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν στα μπαράζ ανόδου της Super League 2 INTIME

Ο ΠΑΟ Ρουφ αποδέχθηκε την πρόσκληση της Super League 2 και θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα, μετά και την αποδοχή της Ηλιούπολης.

Μετά την Ηλιούπολη, ο ΠΑΟ Ρουφ έκανε αποδεκτή την πρόσκληση συμμετοχής της Super League 2 στο νέο πρωτάθλημα, όπως ανέφερε η ομάδα σε post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ΠΑΟ Ρουφ επιστρέφει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 50 χρόνια και η επωνυμία της ανώνυμης εταιρείας θα είναι: "ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ ΑΘΗΝΩΝ", τονίζοντας παράλληλα ότι έγιναν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για τη σύστασή της.

"Παρασκευή 07/10/2022... μια ιστορική μέρα για τον σύλλογο μας!!! 50 Χρόνια μετά... Μια γειτονιά..μια μεγάλη ιστορία και μια ακόμα μεγαλύτερη ΟΜΑΔΑ!

Ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ σήμερα καλέσθηκε να αγωνισθεί στα σαλόνια της επαγγελματικής κατηγορίας Super League 2! Μια πρόσκληση που η Διοίκηση αποδέχτηκε προχωρώντας σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την σύσταση της

ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ ΑΘΗΝΩΝ

Η στήριξη όλων σας πολύτιμη, η βοήθεια σας πολυτιμότερη! Μια νέα σελίδα ανοίγει στην ιστορία του Συλλόγου μας και όλοι πρέπει να αποτελέσουμε κομμάτι αυτής!

SUPER LEAGUE 2...HERE WE COME!", έγραψε ο ΠΑΟ Ρουφ στο Facebook.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ