SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ο Μακεδονικός πήρε διπλό στην Καρδίτσα, νίκες για Ηλιούπολη και Παναχαϊκή

SUPERLEAGUE-2 / 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE-2 / 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μακεδονικός πέτυχε τεράστιο διπλό στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας στο 89' και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση του Α' ομίλου. Η Παναχαϊκή νίκησε τον Γιούχτα και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση, ενώ η Ηλιούπολη νίκησε τον Τηλυκράτη.

Ο Μακεδονικός πέρασε από την Καρδίτσα, καθώς επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση Α' ομίλου της Super League 2.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά πέτυχε ο Αλμπέρτ Σιμόνι στο 89'. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και στο γκολ, καθώς στο 38' η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσούκανη κατέληξε στο δοκάρι του Τσέλιου. Ο Μακεδονικός έφτασε τους 25 βαθμούς με το τρίποντο, ενώ η Αναγέννηση παρέμεινε στους 20.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Τομάσεβιτς (46′ Βερνάρδος), Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Σαλαμούρας, Κοκκίνης (69′ λ.τ Παπαδάκος), Ξύδας, Μπούζας, Κονίλιο.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Σαραγιώτης, Χασάνογλου, Μπουλάτοβιτς, Περέιρα, Χάσεκ, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Ζαφειράκης (64′ Τσιλιγγίρης), Τσουκάνης, Σιμόνι.

Η Ηλιούπολη επέστρεψε στις νίκες και έμεινε σε τροχιά playoffs

Η Ηλιούπολη επέστρεψε στις νίκες στον Β' όμιλο της Super League 2, καθώς επικράτησε 1-0 στην έδρα της του ουραγού (πλέον) Τηλυκράτη Λευκάδας.

Το χρυσό γκολ της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου πέτυχε ο Μαρκ Ασίγκμπα στο 45+1'. Με αυτό το τρίποντο η Ηλιούπολη έφτασε τους 23 βαθμούς, ενώ ο Τηλυκράτης παρέμεινε στους οκτώ βαθμούς.

Ηλιούπολη (Σ. Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Βενάρδος, Φουρλάνος, Μπουσάι, Ασίγκμπα, Γκοτσούλιας, Ντέντλερ, Ράμος, Μάντιτς, Παντελίδης, Άντο.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Γκέκας): Τσελεπής, Ρουγκάλας, Χατζητερζόγλου, Τερζί, Τόσκα, Ζδράβος, Νιφορόπουλος, Ρίζος, Μπελεβώνης, Φοφανά, Ντοναλντόνι.

Η Παναχαϊκή λύγισε τον Γιούχτα

Η Παναχαϊκή πέτυχε μια σημαντική νίκη, καθώς νίκησε 3-1 τον Γιούχτα και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με τον Ασημακόπουλου στο ένατο λεπτό, όμως οι γηπεδούχοι έφεραν τούμπα το ματς.

Αρχικά ισοφάρισαν με τον Προύντζο στο 12' και ο Μπαρέτ με πέναλτι έκανε το 2-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντε Ολιβέιρα στο 90ο λεπτό.

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Καραγιάννης (83′ Μούλντερ), Λιοφάγος, Μπάρετ, Μπαξεβάνος, Νάστος, Ζαμόρα, Μασούρας (68′ Ντε Ολιβέιρα), Προύντζος, Πατρινός (68′ Χριστόπουλος), Τραορέ (58′ Γαϊτανίδης).

Γιούχτας (Σουργιάς): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης (62′ Λιποράσε), Κορνιλάκης (79′ Λώλης), Θεοδωράκης, Κωστανάσιος, Κόλα, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης (79′ Γιουσέφ), Βρετός (62′ Μπουτσάκης), Μπρους (62′ Κίσσας), Αλεξόπουλος.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής του Α' ομίλου

  • Κοζάνη - Νίκη Βόλου 0-3
  • Απόλλων Πόντου - Λεβαδειακός 0-1
  • ΑΕΛ - Αιολικός 2-0
  • Αναγέννηση Καρδίτσας - Μακεδονικός 0-1
  • 15/01 ΠΑΟΚ Β' - Ηρακλής

Η βαθμολογία στον Α' όμιλο

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του Β' ομίλου

  • Χανιά - Διαγόρας 4-0
  • Athens Kallithea - Παναθηναϊκός Β' 3-0
  • Καλαμάτα - Αιγάλεω 1-0
  • Παναχαϊκή - Γιούχτας 3-1
  • Ηλιούπολη - Τηλυκράτης 1-0
  • 15/01 Ιωνικός - Ολυμπιακός Β'

Η βαθμολογία στον Β' όμιλο

* Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αφαίρεση 10 βαθμών

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ