SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ο Λεβαδειακός νίκησε τον Μακεδονικό με ανατροπή στις καθυστερήσεις, τρίποντα για Νίκη και Ηρακλή

Super League 2: Ο Λεβαδειακός νίκησε τον Μακεδονικό με ανατροπή στις καθυστερήσεις, τρίποντα για Νίκη και Ηρακλή
INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός έφερε τούμπα το ματς με τον Μακεδονικό στις καθυστερήσεις και έκανε ένα ακόμα βήμα για την άνοδο. Τρίποντα για Νίκη Βόλου και Ηρακλή.

Ο Λεβαδειακός πήρε το κρισιμότερο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής (εμβόλιμης) του Α' ομίλου της Super League 2, καθώς επικράτησε 2-1 του Μακεδονικού με ανατροπή στις καθυστερήσεις.

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο 18ο λεπτό με τον Σιμόνι. Τέσσερα λεπτά μετά ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά το δυνατό σουτ του Ντα Κόστα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Περντέου.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός ισοφάρισε με την κεφαλιά του Τσιριγώτη στο 48ο λεπτό και έφερε την ανατροπή με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιαννιώτα στο 90+3'.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Πίρινεν, Βήχος, Λιάγκας, Γκεζαλί (63′ Πολέττο), Ντεντάκης, Μεχία (46′ Μπελμόντε), Συμελίδης (63′ Κωστή), Ντα Κόστα (76′ Μπαΐροβιτς), Τσιριγώτης (71′ Ρομό), Γιαννιώτας.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Σαραγιώτης, Μπουκουβάλας, Γρομητσάρης, Λυμπεράκης, Χάσεκ, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Πάρφιτ (72′ Σίλβα), Τσιλιγγίρης (43′ λ.τ Χασάνογλου), Σιμόνι.

Επιστροφή στα τρίποντα για τη Νίκη

Η Νίκη Βόλου επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς επικράτησε 2-1 του Αιολικού εντός έδρας. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου άνοιξε το σκορ με τον Τζιώρα στο 35ο λεπτό και δύο λεπτά μετά ο Τάσος Κρητικός ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0.

Η ομάδα της Μυτιλήνης μείωσε σε 2-1 με τον Ενομό στο 54ο λεπτό. Η Νίκη είχε και δοκάρι στο 81' με τον Τζιώρα, αλλά ο Στίκας στο 89' διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 3-1.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Στίκας, Ανδρέου, Να’α, Κυριακίδης, Λίταινας (78′ λ.τ Πέττας), Παναγιωτίδης, Μιράντα, Κρητικός (83′ Μπαχανάκ), Τζιώρας.

Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Ντόκιτς, Γιοκέ (87′ Μπαλογιάννης), Ζάκαριτς, Ενομό, Μουχάλης, Καρανίκας, Τριανταφυλλάκος (72′ Νούλας), Σρνιτς (79′ Καγκελίδης), Σαραντίδης (46′ Ζιβογίεβιτς), Ουνγιαλίδης, Τριανταφύλλου.

Ο Ηρακλής πέρασε από το Πολύκαστρο

Ο Ηρακλής πέτυχε ένα πολύτιμο διπλό και έκανε άλμα για τα playoffs, καθώς επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο.

Το χρυσό γκολ για τον "Γηραιό" πέτυχε ο Γκέρμους στο 50ο λεπτό, με την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη να κρατά το τρίποντο μέχρι και το φινάλε του αγώνα.

Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Αλμπάνης, Αμαραντίδης, Σαχόλλι, Μουμίν, Αμπουντού, Αγκουάντο, Μπλανκ Καζάου, Κάρδαρης.

Ηρακλής (Αμανατίδης): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης (90+5′ Τόρες), Γκμπενιόν, Χρουσιέλ (46′ Τσαγκαλίδης), Κωστόπουλος, Ισνάλντο (82′ Σπυρίδης), Αρόγιο (46′ Γκέρμους), Εμπό, Κουντουριώτης (90+2′ Νεοφυτίδης), Κούστα.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του Α' ομίλου

  • Καμπανιακός - ΑΕΚ Β' 1-1
  • Νίκη Βόλου - Αιολικός 3-1
  • Απόλλων Πόντου - Ηρακλής 0-1
  • Λεβαδειακός - Μακεδονικός 2-1
  • ΠΑΟΚ Β' - Κοζάνη αναβλήθηκε

Η βαθμολογία στον Α' όμιλο

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ