SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ο Λεβαδειακός καθάρισε τον Ηρακλή και παρέμεινε στην κορυφή, εύκολη νίκη για ΑΕΛ, τρίποντο-ανάσα για τον Απόλλωνα Πόντου στον Α' Όμιλο

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Ηρακλή
Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Ηρακλή ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός συνέχισε στην κορυφή του Α' Ομίλου και στο +3 από την ΑΕΛ, καθαρίζοντας το ματς απέναντι στον Ηρακλή μέσα σε 20 λεπτά, οι "βυσσινί" πήραν άνετα τη νίκη κόντρα στην Κοζάνη. Ο Απόλλων Πόντου επικράτησε επίσης, 2-0 του Καμπανιακού.

Μέσα σε 20 λεπτά ο Λεβαδειακός καθάρισε το ματς απέναντι στον Ηρακλή, κι επικρατώντας 2-0 παρέμεινε πρωτοπόρος στον Α' Όμιλο της Super League 2.

Ο Τσάπρας πάτησε περιοχή από τα δεξιά, μοίρασε στον Νίκα, ο οποίος με όμορφο πλασέ λίγο πίσω από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 22ο λεπτό του αγώνα.

Στο 40ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τον Τσάπρα. Έκανε τη δυνατή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Παλαβράκης απέκρουσε εντυπωσιακά με τη βοήθεια του δεξιού δοκαριού.

Το γκολ ήρθε δύο λεπτά μετά, με τον Κουάδρα να πατάει στην περιοχή και με εξαιρετικό τελείωμα να νικάει τον τερματοφύλακα του "Γηραιού", δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του με 2-0, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Μπελμόντε (80′ λ.τ Πολέτο), Νίκας (53′ λ.τ Γκεζάλι), Μεχία, Πίρινεν, Γιαννιώτας (80′ Ντεντάκης), Λιάγκας, Κουάδρα (67′ Γκουστάβο Κόστα), Τσιριγώτης (67′ Μπαΐροβιτς).

Ηρακλής (Π. Αμανατίδης): Παλαβράκης, Βιτλής, Αρόγιο (66′ Ισνάλντο), Γκμπενιόν, Σπυρίδης (66′ Γκερμούς), Σιούτας, Κουντουριώτης (66′ Τόρες), Τσαγκαλίδης (46′ Χειρίτραντας), Κωστόπουλος, Εμπό, Πατράλης (81′ Νεοφυτίδης).

Η ΑΕΛ παρέμεινε επίσης, σε απόσταση αναπνοής από τον πρώτο Λεβαδειακό, καθώς επικράτησε 2-0 της Κοζάνης. Οι "βυσσινί" άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα με κεφαλιά του Ηλιάδη, ενώ διεύρυναν το προβάδισμα με το σουτ του Παπαγεωργίου.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης (46′ Καλουτσικίδης), Θωμαΐδης, Αντράντα, Κοσσονού (68′ Νίνο), Κ. Παπαγεωργίου (68′ Στίνα), Πεντρόζο, Μαυριάς.

Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης (57′ Ίτσιος), Κούφας, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Καλλέργης (65′ Παπαδόπουλος), Σιατραβάνης (46′ Μάγκανιτς), Γιάκος, Ποζατζίδης (46′ Μαξίμοβιτς).

Ο Απόλλων Πόντου επιβλήθηκε 2-0 του Καμπανιακού και πήρε ένα τρίποντο ανάσα, ανεβαίνοντας στους 11 βαθμούς. Ο Μπλανκ Καζάου έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 25′.

Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Αλμπάνης, Αμαραντίδης, Σάχολλι, Μουμίν, Αμπουντού, Αγκουάντο, Μπλανκ Καζάου, Κάρδαρης.

Καμπανιακός (Γ. Αμανατίδης): Γιακουμής, Λαγωνίδης, Σαρβανίδης, Μανιός, Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Ν. Καθάριος, Έππας, Γαρύφαλλος, Πολύζος, Τότσκα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

  • Αναγέννηση Καρδίτσας - ΠΑΟΚ 0-3
  • Λεβαδειακός - Ηρακλής 2-0
  • ΑΕΛ - Κοζάνη 2-0
  • Απόλλων Πόντου - Καμπανιακός 2-0
  • 5/2 15:00 Νίκη Βόλου - ΑΕΚ Β'

Η βαθμολογία στον Α' όμιλο

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ