SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Νίκες για Ολυμπιακό Β' και ΠΑΟΚ Β'

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το γκολ του Κωστή στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το γκολ του Κωστή στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό INTIME

Με νίκες συνέχισαν την πορεία τουςς στη Super League 2 οι Ολυμπιακός Β' και ΠΑΟΚ Β', νικώντας μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1). Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν του Πανσερραϊκού, χάρη στα γκολ των Κωστή και Βοΐλη, ενώ για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία σκόρερ χρίστηκαν οι Παναγιώτου και Κούτσιας.

Ο Ολυμπιακός Β' για την 6η αγωνιστική της Super League 2 υποδέχθηκε τον Πανσερραϊκό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με τους ερυθρολεύκους του Αριέλ Ιμπαγάσα να επικρατούν με 2-1.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 28ο λεπτό. Ο Πίντο ανέτρεψε τον Σουρλή και ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του διαιτητή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κωστή, που νίκησε τον κίπερ των φιλοξενούμενων για το 1-0.

Στο 47' ο Πανσερραϊκός έφερε το ματς σε ισορροπία. Ο Παπαβασιλείου συνεργάστηκε ωραία με τον Μαρτσιόνι, ο οποίος έκανε το σουτ με το αριστερό λίγο έξω από την περιοχή για το 1-1.

Πέντε λεπτά αργότερα ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι ανέκτησαν εκ νέου το προβάδισμα μετά από ένα λάθος - δώρο του Καβουσάκη. Έπειτα από το γύρισμα προς τα πίσω του Γιανναράκη, ο κίπερ των φιλοξενούμενων έχασε την μπάλα από τον Βοΐλη, ο οποίος έκλεψε και σούταρε σε κενή εστία, βάζοντας μπροστά την ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη πλευρά νίκησε 2-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Τσαούσης εκτέλεσε το κόρνερ στο 21' από τα δεξιά και ο Παναγιώτου με ένα εκπληκτικό ψαλιδάκι, έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στους γηπεδούχους.

Έξι λεπτά μετά οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη απάντησαν με τον Μπραμπίγια. Σε φάση διαρκείας στα καρέ του Ταλιχμανίδη, η μπάλα στρώθηκε στον μεσοεπιθετικό των Θεσσαλών και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ωστόσο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Κούτσια. Ο νεαρός φορ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καρανίκα στο 75' και ένα λεπτό μετά, ο ίδιος από την άσπρη βούλα την έστειλε στα δίχτυα.

Στα άλλα παιχνίδια, στο ντέρμπι του πρώτου ομίλου, η ΑΕΛ με τη Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Το γκολ για τη "βασίλισσα του βορρά" άνοιξε ο Φοφάνα στο 90', ενώ ισοφάρισε ο Ακούνια στο 90+2'. Πολύτιμη νίκη πέτυχε και η Ξάνθη στην έδρα της Νίκης Βόλου, χάρη στην κεφαλιά του Παπάζογλου στο 76'. Από εκεί και πέρα, Αλμωπός Αριδαίας νίκησε τον Θεσπρωτό με 1-0, ενώ τα Τρίκαλα νίκησαν τον Απόλλωνα Πόντου με 2-1.

Στον δεύτερο όμιλο, τα Χανιά πέτυχαν μια άνετη νίκη κόντρα στην Κηφισιά με 3-0, ενώ με το ίδιο σκορ ηττήθηκε η Ζάκυνθος από την Επισκοπή στην έδρα της. Τέλος στην Ιεράπετρα, ο ΟΦΙ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Ρόδο. Μετά την ολοκλήρωση της έκτης αγωνιστικής, η Βέροια και ο Λεβαδειακός ηγούνται της κούρσας στον πρώτο και τον δεύτερο όμιλο αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Πρώτος όμιλος

Βέροια 14

Ξάνθη 13 *

Ολυμπιακός Β' 10 **

Αναγέννηση Καρδίτσας 9 *

Νίκη Βόλου 9

Αλμωπός Αριδαίας 9

Ηρακλής 8

ΑΕΛ 8 *

ΠΑΟΚ Β' 8

Πιερικός 7

Θεσπρωτός 6 *

Τρίκαλα 6 *

Πανσερραϊκός 6

-------------------------

Ολυμπιακός Βόλου 5

Απόλλων Λάρισας 2 *

Απόλλων Πόντου 1 *

Καβάλα 0 ***

Δεύτερος όμιλος

ΑΕΚ Β' 13 *

Ρόδος 12

Λεβαδειακός 11 *

Αιγάλεω 10 *

Κηφισιά 10

Εργοτέλης 10

Καλλιθέα 9 *

Χανιά 8

Διαγόρας 8

Καλαμάτα 6 **

Ηρόδοτος 5

Καραϊσκάκης 4 *

Αστέρας Βλαχιώτη 4 **

---------------------

Παναθηναϊκός Β' 4 *

Επισκοπή 4

ΟΦ Ιεράπετρας 2 **

Ζάκυνθος 0 **

*Ένας αστερίσκος ισούται με ένα παιχνίδι λιγότερο.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ