SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Λευκή ισοπαλία στο Ηρακλής - Ολυμπιακός Β', νίκη με ανατροπή η ΑΕΛ

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ολυμπιακός Β' με τον Ηρακλή
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ολυμπιακός Β' με τον Ηρακλή INTIME

Ο Ολυμπιακός Β' έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή στην 7η αγωνιστική της Super League 2, με τις δύο ομάδες να παραμένουν αήττητες στο πρωτάθλημα, ενώ η ΑΕΛ έκανε την ανατροπή κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου με 3-1 και η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 4-0 των Τρικάλων.

Ο Ολυμπιακός Β' έμεινε στο φτωχό εκτός έδρας 0-0 και μοιράστηκε με τον Ηρακλή τον βαθμό στο Καυταντζόγλειο για την 7η αγωνιστική της Super League 2. Ο Γηραίος είχε δυο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τον Κάκκο, ο οποίος απείλησε στο 10' με ένα δυνατό πλασέ έξω από την περιοχή και στο 43'. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 30' με τον Κίτσο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έκανε τις προσποιήσεις, αλλά το σουτ του κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός άγγιξε το 0-1. Ο Κίτσος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, βρήκε τον Κωστή και εκείνος δοκίμασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, το οποίο πέρασε έξω από την εστία του Παλαβράκη. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες δεν είχαν σπουδαίες ευκαιρίες, δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τους ερυθρολεύκους να μην καταφέρνουν ούτε τώρα να πετύχουν εκτός έδρας νίκη, αλλά την ίδια στιγμή να διευρύνουν το αήττητο σερί.

Ηρακλής: Παλαβράκης, Πανάγου, Μανωλάκης, Χρουσιέλ, Παπαστεριανός Α., Πήλιος, Παπαστεριανός Μ., Καρτσαμπάς, Κάκκο, Τόμας, Μπαστάκος.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Βοΐλης, Ντόη, Κίτσος, Κωστή, Σουρλής.

Τεσσέρα η Αναγέννηση, διπλό η ΑΕΛ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επιβλήθηκε 4-2 των Τρικάλων, με πρωταγωνιστή τον Μπιανκόνι, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα γκολ των γηπεδούχων. Ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης και στο 49' έγραψε το τρίτο γκολ. Νωρίτερα με τη συμπλήρωση του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με τον Πολίτη. Ο φιλοξενούμενοι κατάφεραν τα μειώσουν με δύο γκολ από την άσπρη βούλα στο 71' και 90+2', διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Την ίδια στιγμή ο Απόλλων Πόντου γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-3 από την ΑΕΛ, παρότι προηγήθηκε στο σκορ. Συγκεκριμένα, ο Σουντουρά έβαλε μπροστά τους γηπεδούχος στο 21', με τους "βυσσινί" να φτάνουν στην ανατροπή με τον Όγκμποε, ο οποίος ισοφάρισε αρχικά σε 1-1 στο 28' και εννέα λεπτά αργότερα σκόραρε ξανά, δίνοντας στην ΑΕΛ το προβάδισμα. Ο Ακούνια έδωσε τη χαριστική βολή στο 43', γράφοντας το 1-3, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του Βόρειου Ομίλου

  1. Βέροια 17 (7 αγώνες)
  2. Ξάνθη 16 (6 αγώνες)
  3. Αναγέννηση Καρδίτσας 12 (6 αγώνες)
  4. Αλμωπός Αριδαίας 12 (7 αγώνες)
  5. Ολυμπιακός Β' 12 (6 αγώνες)
  6. ΑΕΛ 11 (6 αγώνες)
  7. Θεσπρωτός 9 (6 αγώνες)
  8. ΠΑΟΚ Β' 9 (7 αγώνες)
  9. Νίκη Βόλου 9 (7 αγώνες)
  10. Ηρακλής 9 (7 αγώνες)
  11. Πιερικός 8 (7 αγώνες)
  12. Τρίκαλα 7 (7 αγώνες)
  13. Πανσερραϊκός 6 (6 αγώνες)
  14. Ολυμπιακός Βόλου 5 (7 αγώνες)
  15. Απόλλων Λάρισας 2 (6 αγώνες)
  16. Απόλλων Πόντου 1 (6 αγώνες)
  17. Καβάλα 0 (4 αγώνες)
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΕΛ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ