SUPER LEAGUE 2

Super League 2, Μακεδονικός - Ηρακλής: Επεισόδια οπαδών με ΜΑΤ, στο νοσοκομείο ένας άντρας

Οι φίλαθλοι του Ηρακλή στην αναμέτρηση με τον Μακεδονικό για τη Super League 2 2022-2023 στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας | Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022
Οι φίλαθλοι του Ηρακλή στην αναμέτρηση με τον Μακεδονικό για τη Super League 2 2022-2023 στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας | Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ/INTIME SPORTS

Επεισόδια σημειώθηκαν στο γήπεδο του Μακεδονικού μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και φίλων του Ηρακλή, με αποτέλεσμα ένας άντρας να διακομιστεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, λόγω της χρήσης χημικών.

Επεισόδια σημειώθηκαν στην αναμέτρηση του Μακεδονικού με τον Ηρακλή για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Super League 2, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 2-0.

Η ένταση προκλήθηκε μεταξύ οπαδών του "γηραιού" και δυνάμεων των ΜΑΤ στις κερκίδες του γηπέδου της Νέας Ευκαρπίας, για άγνωστο λόγο, σύμφωνα με το GRTIMES.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών, με συνέπεια να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα, η οποία προκάλεσε τη λιποθυμία ενός άντρα.

Αν και συνήλθε λίγο αργότερα, αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο και ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε ασθενοφόρο για να διακομιστεί στο νοσοκομείο λόγω αναπνευστικών προβλημάτων, στο χώρο υπήρξε νέο επεισόδιο μεταξύ ΜΑΤ και φιλάθλων.

Ανακοίνωση από τον Ηρακλή: "Το VIDEO της ντροπής"

Ο Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία έκανε λόγο για "ντροπή" σχετικά με τη στάση των ΜΑΤ.

"Το βίντεο της ντροπής! Καθώς μεταφέρεται ήδη άνθρωπος υποβασταζόμενος, ο οποίος πριν από λίγο λιποθύμησε λόγω της αναίτιας χρήσης χημικών προς τους φιλάθλους του Ηρακλή, η διμοιρία η οποία είναι ΥΠΕΥΘΥΝΗ για την μεταφορά του ανθρώπου στο νοσοκομείο, κάνει απρόκλητη επίθεση στους φιλάθλους του Ηρακλή, οι οποίοι περιμένουν να δουν αν ο άτυχος φίλος της ομάδας είναι καλά.

Ο ΓΣ Ηρακλής εκφράζει την έντονη οργή του για την στάση της αστυνομίας και των δυνάμεων των ΜΑΤ. Το παρόν βίντεο κοινοποιήθηκε ήδη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την πραγματική τιμωρία των υπευθύνων".

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ