SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Λευκή ισοπαλία ο ΠΑΟΚ Β', κορυφή η Βέροια στον πρώτο όμιλο

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ από την αναμέτρηση με τον Πιερικό
Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ από την αναμέτρηση με τον Πιερικό INTIME

Ο ΠΑΟΚ Β' αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ (0-0) κόντρα στον Πιερικό, ενώ η Βέροια πέτυχε μια άνετη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας με 5-1, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Πασά που έκανε χατ-τρικ

Ολοκληρώθηκε το κύριο μέρος της έβδομης αγωνιστικής της Super League 2 αν και "κουτσουρεμένο", καθώς δεν διεξήχθησαν τρεις αναμετρήσεις, δύο λόγω κακοκαιρίας και μια λόγω κορονοϊού.

Ο ΠΑΟΚ Β' αναμετρήθηκε με τον Πιερικό στην Κατερίνη, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς σκορ 0-0. Ο Δικέφαλος έφτασε πιο κοντά στο να πάρει κεφάλι στο σκορ, ωστόσο το δυνατό σουτ του Χατζηστραβού τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γαλάνη.

Η Βέροια συνέχισε την επιτυχημένη της πορεία, πετυχαίνοντας μια ευρεία νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας. Για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, τα γκολ σημείωσαν οι Μπουκουβάλας (16') και Φοφανά (70'), με τον Γιάννη Πασά να πετυχαίνει χατ-τρικ (17', 47', 51'), ενώ για τους Θεσσαλούς μείωσε ο Ζαχόπουλος στο 59'.

Άνετη νίκη πέτυχε και ο Αλμωπός Αριδαίας στην έδρα της Καβάλας, νικώντας τη με 6-0. Οι "αργοναύτες" εξακολουθούν με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, περιμένοντας να εγγράψει τους επαγγελματίες που θα αποκτήσει στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς ήδη έχει προχωρήσει στην πρόσληψη του Νουρί.

Στα άλλα παιχνίδια του πρώτου ομίλου, ο Θεσπρωτός νίκησε τη Νίκη Βόλου 2-0, καθαρίζοντας το παιχνίδι στο πρώτο παιχνίδι με τους Σαραντίδη (10') και Βασιλακάκη (19'), η Ξάνθη πέτυχε μια πολύτιμη νίκη με το ίδιο σκορ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου με 2-0, χάρη στα γκολ του Διαμαντόπουλου στο 22' και του Κόλα στο 79'. Οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για παράβαση οφσάιντ στο πρώτο γκολ των ακριτών. Από τον πρώτο όμιλο αναβλήθηκε η αναμέτρηση του Απόλλωνα Πόντου με την ΑΕΛ λόγω κακοκαιρίας.

Στον δεύτερο όμιλο, στον οποίο αναβλήθηκαν δύο αναμετρήσεις (Ρόδος - Καλλιθέα, Κηφισιά - Ζάκυνθος), ο Καραϊσκάκης νίκησε τον Εργοτέλη με 3-2. Οι παίκτες του Τζουγκάνοβιτς άνοιξαν το σκορ με τον Νγκουεμέντσιου στο 20' και τον Ναζίμ στο 29', με τους Κρητικούς να απαντούν στο δεύτερο μέρος με δύο γκολ του Κόνραντ (47', 67'), ενώ ο Σταματής έκανε το 3-2 στο 88ο λεπτό.

Στο ντέρμπι της Κρήτης, ο ΟΦ Ιεράπετρας νίκησε την Επισκοπή με 1-0, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μεσιδόρο, ενώ η Καλαμάτα πέτυχε μια εύκολη εντός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στον Διαγόρα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία των δύο ομίλων:

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΟΚ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΒΕΡΟΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΒΑΛΑ ΞΑΝΘΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ