ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αλεξάντερ Νουρί

Ο προπονητής της Βέρντερ, Αλεξάντερ Νουρί, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λειψία για την Bundesliga 2016-2017 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα", Λειψία | Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2021
Ο προπονητής της Βέρντερ, Αλεξάντερ Νουρί, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λειψία για την Bundesliga 2016-2017 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα", Λειψία | Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2021 © 2021 JENS MEYER/ASSOCIATED PRESS

Η Καβάλα προχώρησε στην πρόσληψη του Γερμανού τεχνικού, Αλεξάντερ Νουρί και ξεκινάει την αντεπίθεσή της στο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς θα προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφές στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Η ΠΑΕ Καβάλα ξεκινά την αντεπίθεσή της για τη Super League 2, καθώς ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αλεξάντερ Νουρί, με τον οποίο ήταν σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα. Ο Νουρί θα υπηρετήσει τους Μακεδόνες και από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Οι "αργοναύτες" κατέβηκαν στο νέο πρωτάθλημα με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, λόγω της αδυναμίας τους να βγάλουν δελτία ποδοσφαιριστών εξαιτίας της μακράς δικαστικής διαμάχης με την ΕΕΑ.

Μετά την πρόσληψη του 42χρονου τεχνικού, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και αρκετές ημέρες, θα προχωρήσει σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, που θα ανεβάσουν αισθητά την ποιότητα της ομάδας, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ