SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Λευκή ισοπαλία ο Παναθηναϊκός Β', δεύτερη ήττα για την ΑΕΚ Β' από την Κηφισιά

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Ρόδου με τον Παναθηναϊκό Β'
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Ρόδου με τον Παναθηναϊκό Β' INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Β' έμεινε στο μηδέν με τη Ρόδο εκτός έδρας (0-0), ενώ η ΑΕΚ Β' γνώρισε τη δεύτερη ήττας της στο πρωτάθλημα από την Κηφισιά με 2-1. Μόνος πρώτος ο Λεβαδειακός που νίκησε εύκολα τον Καραϊσκάκη με 3-0.

Πλούσια δράση είχε το σημερινό (30/01) πρόγραμμα για τον δεύτερο όμιλο της Super League 2, το οποίο περιλάμβανε συνολικά επτά αναμετρήσεις.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ Β' και την Κηφισιά στο Μιχάλης Κρητικόπουλος, διεξήχθη μια ημέρα μετά, καθώς το Σάββατο ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση λόγω του χιονιά. Η ομάδα των βορείων προαστίων πέτυχε μια πολύτιμη νίκη με 2-1.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα, άνοιξε το σκορ στο 4' με τον Τετέι με τον Φερέιρα να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 2-0 στο 58', ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από προσπάθεια του Τετέι, ο οποίος αρχικά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημάδεψε το δοκάρι με τακουνάκι στο 16'. Η Ένωση μείωσε με τον Ευθύμη Χριστόπουλο στο 69', ενώ για τους γηπεδούχους ο Ντοριβάλ έχασε πέναλτι στο 33ο λεπτό, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρόδο (0-0), με τον Σιδερά να στέλνει την κεφαλιά στο αριστερό δοκάρι του Θεοδωράκη. Στην κορυφή επέστρεψε ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε του Καραϊσκάκη Άρτας με 3-0. Τα γκολ για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, σημείωσαν οι Τζιμόπουλος (44'), Νίλι (47') και Πολέτο.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

Το πρόγραμμα της 17ης:

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ