SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Κρίσιμο Δ.Σ. την Πέμπτη, δυσαρέσκεια στη Λίγκα για τα χρήματα που θα πάρουν οι ομάδες από το Στοίχημα

Ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος
Ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος EUROKINISSI SPORTS

Το ποσό των 1,7 εκατ. ευρώ θα λάβουν οι ομάδες της Super League 2 από τη φορολόγηση του Στοιχήματος και υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια στη Λίγκα. Κρίσιμο Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (2/2) και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Μπορεί στις τάξεις της Super League να υπάρχει ικανοποίηση για τη συνάντηση με τον υφυπουργό, Λευτέρη Αυγενάκη, με τις 14 ομάδες της μεγάλης επαγγελματικής κατηγορίας να πληρούν όλα τα κριτήρια για τη χρηματοδότηση από τη φορολόγηση του Στοιχήματος, αυτό όμως δεν ισχύει και για τη Super League 2.

Οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας θα μοιραστούν το ποσό του 1,7 εκατ. ευρώ, αρκετά λιγότερα από αυτά που είχαν προϋπολογίσει και πίστευαν ότι θα λάβουν, με αποτέλεσμα πολλές εξ αυτών να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα βιωσιμότητας.

Με εξαίρεση του Ολυμπιακό Β', Παναθηναϊκό Β', ΑΕΚ Β' και ΠΑΟΚ Β', αλλά και τους Απόλλωνα Λάρισας και Ηρόδοτο που δεν αδειοδοτήθηκαν, οι υπόλοιπες ομάδες θα πάρουν η καθεμία από 70.000 ευρώ.

Την Πέμπτη (2/2) θα πραγματοποιηθεί κρίσιμο Δ.Σ. και όλα τα σενάρια είναι ανοικτά, ακόμα και της διακοπής του πρωταθλήματος, αφού υπάρχουν τέτοιες φωνές που ζητούν ακραία μέτρα, προκειμένου να πιέσουν περισσότερο την Πολιτεία. Ένα άλλο σενάριο είναι να μην αποδεχτούν οι ομάδες τα λεφτά και να βγουν στην αντεπίθεση με μια επιθετική ανακοίνωση.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ