SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ισοπαλία στο Ολυμπιακός Β' - Ιωνικός, το τρία στα τρία έκανε η Καλαμάτα, νίκη για Γιούχτα

Super League 2:  Ισοπαλία στο Ολυμπιακός Β' - Ιωνικός, το τρία στα τρία έκανε η Καλαμάτα, νίκη για Γιούχτα
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός Β' και ο Ιωνικός ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στον Ρέντη με τον Μαρίνο (67') να απαντάει στον Ντε Βινσέντι (18'). Το τρία στα τρία έκανε στον Β' όμιλο η Καλαμάτα, ενώ δεύτερη νίκη πανηγύρισε ο Γιούχτας.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού Β' και του Ιωνικού, με το παιχνίδι στον Ρέντη να λήγει ισόπαλο 1-1. Στους τέσσερις πόντους οι Νικαιώτες στο -8 οι ερυθρόλευκοι.

Μάλιστα, και τα δύο γκολ που σημειώθηκαν ήταν εξαιρετικά όμορφα. Αρχικά, ο Ντε Βινσέντι άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι ερυθρόλευκοι απάντησαν στο δεύτερο μέρος.

Ο Μαρίνος έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή, γύρισε ωραία το σώμα του, έκανε το σουτ και νίκησε με πολύ ωραίο τρόπο τον Κότνικ στο 67'.

Με δέκα παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες. Ο Ιγκλέσιας είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Φαντιγκά, ενώ με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε και ο Μπιανκόν, ο οποίος διαπληκτίστηκε με αντιπάλους.

  • Ολυμπιακός Β: Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Μπιανκόν, Σγουρός, Τσέλιος (65′ Πινακάς), Μαρίνος, Κωστή, Κωστούλας (65′ Φατινγκά), Καρακούτης.
  • Ιωνικός: Κότνικ, Τζανακάκης, Ζάχαβι, Σόουζα, Γκοράνοφ, Κάνκολα, Γκίνη (56′ Λινάρδος), Οικονομίδης, Γιακουμάκης, Ντε Βινσέντι, Ζοάο Σίλβα.

Αιγάλεω - Καλαμάτα 0-3

Το τρία στα τρία στον Β' όμιλο της Super League 2 έκανε η Καλαμάτα, η οποία επικράτησε 3-0 του Αιγάλεω εκτός έδρας. Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο Αργεντινός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό, ενώ πέτυχε και το 2-0 στο 47ο λεπτό. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τάτος στο 78'. Χωρίς πόντο παρέμεινε το Αιγάλεω.

  • Αιγάλεω: Κατσιμήτρος, Βάρκας, Παυλάκης, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καμαρά, Σταμένκοβιτς, Μπάμπης, Κολλάς, Ναζίμ (60′ Δημητριάδης), Γκάβριτς (60′ Νταβιώτης).
  • Καλαμάτα: Γιαννίκογλου, Αρίμπας (36′ Κατάλντι), Παπατόλιος, Βαλεριάνος, Μόζερ, Κάνιας (17′ Κωστούλας), Ακόστα, Άλβες, Τάτος, Πασάς, Μπαράλες.

Γιούχτας - Παναχαϊκή 2-1

Την δεύτερή του νίκη του στη δεύτερη κατηγορία πανηγύρισε ο Γιούχτας. Η ομάδα των Αρχανών επικράτησε 2-1 της Παναχαϊκής και έφτασε τους έξι βαθμούς, με τους Πατρινούς να μένουν στον έναν πόντο.

Ο Ροβίθης άνοιξε το σκορ στο 1ο λεπτό, με τον Αλεξόπουλο στο 20' να διπλασιάζει τα τέρματα των Κρητικών. Στο 29' ο Χριστόπουλος μείωσε για τους φιλοξενούμενους.

  • Γιούχτας: Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Λιποράσε, Φαζός, Κόλα, Μάρτσι (73′ Κίσσας), Μπουτσάκης (58′ Βρεττός), Πολυχρόνης, Ροβίθης (73′ Κωστανάσιος), Μπρους, Αλεξόπουλος.
  • Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Μούλντερ, Λιοφάγος, Γκανσιέρ, Μπάρετ, Νάστος, Μασούρας, Ζέκοφ (62′ Τραορέ), Αποστολόπουλος, Χριστόπουλος, Λοτίν.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 14 Οκτωβρίου

  • Ολυμπιακός Β' - Ιωνικός 1-1
  • Γιούχτας - Παναχαϊκή 2-1
  • Αιγάλεω - Καλαμάτα 0-3

Κυριακή 15 Οκτωβρίου

  • Τηλυκράτης - Ηλιούπολη (15:00)

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου

  • Διαγόρας - Χανιά (13:00)

*Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός Β' - Athens Kallithea

Η βαθμολογία στον Β' όμιλο

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ