SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Η Καλλιθέα έσπασε το αήττητο της ΑΕΚ, πεντάρα ο Λεβαδειακός

Oι παίκτες της Καλλιθέας μονομαχούν με τους παίκτες της ΑΕΚ για τη Super League 2 2021-2022 στο "Γρηγόρης Λαμπράκης" | Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021
Oι παίκτες της Καλλιθέας μονομαχούν με τους παίκτες της ΑΕΚ για τη Super League 2 2021-2022 στο "Γρηγόρης Λαμπράκης" | Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Η Καλλιθέα επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ στο "Ελ Πάσο" και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα την ώρα που ο Λεβαδειακός επικράτησε με 5-0 της Ρόδου και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο Β' όμιλο της Super League 2 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής η ΑΕΚ γνώρισε την πρώτη της ήττα από την Καλλιθέα με 1-0 ενώ ο Λεβαδειακός συνέχισε να είναι μόνος πρώτος επικρατώντας 5-0 της Ρόδου. Επίσης η Καλαμάτα κέρδισε εκτός έδρας τον ΟΦ Ιεράπετρας με 2-0 και το Αιγάλεω την Κηφισιά με 1-0.

Ο Κωστίκας έδωσε τη νίκη στην Καλλιθέα

Πριν το ματς στο "Ελ Πάσο" η ΑΕΚ μετρούσε έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο 10ο παιχνίδι της όμως η Καλλιθέα με γκολ του Κωστίκα στο 79' πήρε τη νίκη με 1-0 και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας ενώ δύο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 33' όταν μετά από σέντρα του Μπούση, ο Γιούσης έπιασε το σουτ, αλλά ο Βοσνιάδης ήταν σε ετοιμότητα. Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία όταν η προσπάθεια του Νάτση σταμάτησε στο δοκάρι του Χατζηεμμανουήλ.

Η Καλλιθέα είχε και δεύτερο δοκάρι στο 47' με κεφαλιά του Κύργια. Στο 58' οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγαλύτερη στιγμή τους όταν έπειτα από κόρνερ του Γιούση, ο Μαρουκάκης δεν απομάκρυνε σωστά και ο Μουστακόπουλος σε κενή εστία προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι, αλλά βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι παίκτες του Βόκολου βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Κωστίκα λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, καθώς στο 79' με ωραία κίνηση και δεξί σουτ νίκησε τον Χατζηεμμανουήλ γράφοντας το 1-0.

Καλλιθέα (Λεωνίδας Βόκολος): Βοσνιάδης, Κοντοχρήστος (62' Βασιλούδης), Ρόση, Ευαγγέλου, Κύργιας (77' Χατζηδίμπας), Ρέντζας, Τσιντώνης (77' Κωστίκα), Μπουλούλης, Νάτσης, Μουνιέ, Μαρουκάκης (71' Κονέ)

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Κορνέζος, Αρβανίτης (46' Ρουκουνάκης), Γιαννούτσος, Μπούσης (73' Κάτσικας), Μουστακόπουλος, Ραντόνια (60' Παρράς), Γερολέμου (60' Αμούρ), Χριστόπουλος Ευθ., Γιούσης (73' Τζούντα Γκαρσία), Κοσίδης.

Πεντάρα ο Λεβαδειακός, διπλό η Καλαμάτα

Στο γήπεδο της Θήβας ο Λεβαδειακός υποδέχτηκε τη Ρόδο και επικράτησε με 5-0 έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρους ενώ οι Βοιωτοί παραμένουν η μοναδική αήττητη ομάδα στον όμιλο.

Οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς από το πρώτο δεκάλεπτο όταν στο 6' ο Νίλι και στο 8' ο Δούμτσιος έκαναν το 2-0 με ισάριθμα σουτ. Οι παίκτες του Ταουσιάνη πήγαν με τρία γκολ μπροστά στο ημίχρονο με τον Βρακά στο 34' να κάνει το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Βήχος σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμορφώνοντας το 4-0, για να έρθει ο Μυτίδης στο 89' και να χριστεί και αυτός σκόρερ για το τελικό 5-0.

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Βήχος, Μεχία, Νίλι, Βρακάς, Πολέττο, Λινάρδος, Δούμτσιος.

Ρόδος (Αντωνίου): Θεοδωράκης, Σάντο, Καψάλης, Βουργουτζής, Μακρυδημήτρης, Σταματελόπουλος, Μαρκόφσκι, Μάρκοβιτς, Παπάζογλου, Αδαμάκης, Μίγγος (46′ Μπότος).

ΟΦ Ιεράπετρας - Καλαμάτα 0-2

Με διπλό από την Κρήτη και την Ιεράπετρα έφυγε η Καλαμάτα που κέρδισε 2-0 με σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Λουκίνα. Η "Μαύρη Θύελλα" παράμεινε έτσι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 5' όταν έπειτα από σέντρα του Κωνσταντόπουλου ο Λουκίνας με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-1. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Λουκίνας έχασε τεράστια ευκαιρία μετά από πάσα του Τάτου. Στο 87' ο Λουκίνας με προβολή σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το τελικό 0-2.

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Μανουσάκης, Τορίμπιο, Κάρδαρης, Μεσσιδόρο, Κοντοές (62′ Τασιούλης), Ντι Λορέντζο, Μπενίτεζ, Λεμονής, Βουό, Χιντζίδης, Αντερέγκεν

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Τσελεπίδης, Μοζέρ, Ματέους (62′ Μαβινγκά), Παυλίδης, Φελίπε (55′ Τσαγκαλίδης), Τάτος, Λουκίνας

Αιγάλεω - Κηφισιά 1-0

Επιστροφή στις νίκες για το Αιγάλεω, το οποίο με γκολ του Αρναρέλλη επικράτησε με 1-0 της Κηφισιάς και σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας (57′ Χοτζάλλι), Καθάριος, Πιαστόπουλος, Τριμμάτης, Αρναρέλλης, Τσιλιγκίρης, Καλύβας

Κηφισιά (Κούστας): Κολοβούρης, Πριόνας, Σωτηράκης, Αρτυματάς, Γκότοβος, Ντοριβάλ, Οικονομίδης, Πρίτσας (46′ Παυλάκης), Τετέϊ, Καραγκούνης, Καλλέργης.

Χανιά - Καραϊσκάκης 4-0

Εύκολο απόγευμα είχαν τα Χανιά, τα οποία επικράτησαν με 4-0 του Καραϊσκάκη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 14' με πλασέ του Μπαΐροβιτς. Στο 57' ο Βάρκας με κεφαλιά έβαλε τις βάσεις της νίκης για τους γηπεδούχους γράφοντας το 2-0. Στο 68' ο Μπαΐροβιτς έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Σοϊλεμέζογλου, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό τέρμα για το 3-0, ενώ στο 79' ο Κολλάς με κεφαλιά σκόραρε το τέταρτο γκολ των Κρητικών για το τελικό 4-0.

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Κογιέτε (71′ Καμαρά), Πατάπης, Παντεκίδης, Τσαμούρης, Κάρλος (71′ Βασιλακάκης), Μασούρας, Τριανταφυλλάκος (53′ λ.τ Κολλάς), Μπαΐροβιτς (81′ Γαϊτάνης), Βάρκας (71′ Καλαϊτζάκης), Βασιλόγιαννης

Καραϊσκάκης (Καβακάς): Σοϊλεμέζογλου, Φετεινίδης, Μπεκατώρος (70′ Πάνος), Κλιγγόπουλος, Δερμιτζάκης (70′ Φαν Ίπερεν), Βαφειάδης, Γαλεάδης (70′ Ζιώβας), Ρουμπανγκούκα, Γλυνός, Ντοναλντόνι, Σταματής

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:

Ζάκυνθος - Παναθηναϊκός Β' 0-1

Χανιά - Καραϊσκάκης 4-0

ΟΦΙ - Καλαμάτα 0-2

Καλλιθέα - ΑΕΚ Β' 1-0

Αιγάλεω - Κηφισιά 1-0

Λεβαδειακός - Ρόδος 5-0

Ηρόδοτος - Επισκοπή (αναβλήθηκε)

Η Βαθμολογία

  1. Λεβαδειακός 23 (8 αγώνες)
  2. ΑΕΚ Β' 21 (7 αγώνες)
  3. Καλαμάτα 18 (8 αγώνες)
  4. Αιγάλεω 17 (7 αγώνες)
  5. Ρόδος 15 (7 αγώνες)
  6. Καλλιθέα 15 (7 αγώνες)
  7. Χανιά 14 (10 αγώνες)
  8. Παναθηναϊκός Β 13 (9 αγώνες)
  9. Κηφισιά 13 (7 αγώνες)
  10. Εργοτέλης 11 (7 αγώνες)
  11. ΟΦ Ιεράπετρας 9 (7 αγώνες)
  12. Καραϊσκάκης 9 (9 αγώνες)
  13. Διαγόρας 9 (7 αγώνες)
  14. Αστέρας Βλαχιώτη 6 (8 αγώνες)
  15. Επισκοπή 5 (8 αγώνες)
  16. Ηρόδοτος 5 (8 αγώνες)
  17. Ζάκυνθος 1 ( 6 αγώνες)
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ ATHENS KALLITHEA ΧΑΝΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ