SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Η γκολάρα του Ρούνεϊ έδωσε τον πόντο στον Καραϊσκάκη κόντρα στον Παναθηναϊκό Β'

Φάση από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός Β' - ΑΕ Καραϊσκάκης | 28 Νοεμβρίου 2021
Φάση από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός Β' - ΑΕ Καραϊσκάκης | 28 Νοεμβρίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Β' βρέθηκε με ανατροπή στο σκορ στο 2-1 επί του Καραϊσκάκη αλλά ο Ρούνεϊ με ένα γκολ-ποίημα στο 68' έγραψε το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ο Πανσερραϊκός επικράτησε του Απόλλωνα Λάρισας 1-0 για τον πρώτο όμιλο.

Ο Ρούνεϊ με ένα γκολ ποίημα στο 68' ισοφάρισε σε 2-2 για την ΑΕ Καραϊσκάκης στο ματς με τον Παναθηναϊκό Β' στον Ασπρόπυργο και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα της Άρτας, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του δευτέρου ομίλου της Super League 2.

Για τον πρώτο όμιλο ο Πανσερραϊκός νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας και ανέβηκε στη βαθολογία.

Ανατροπή και γκολάρα στον Ασπρόπυργο

Στο ματς του Ασπροπύργου ο Παναθηναϊκός Β' υποδέχτηκε τον ΑΕ Καραϊσκάκης σε ένα ωραίο παιχνίδι σε εξέλιξη, με τέσσερα γκολ, ανατροπή στο σκορ και μια γκολάρα από τον Ρούνεϊ στο 68' του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 5' όταν σε σέντρα από τα αριστερά ο Ρούνεϊ πήρε την κεφαλιά πάσα προς τον Ντοναλντόνι ο οποίος με σουτ έκανε το 0-1.

Το τριφύλλι κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια όταν στο 31' ο Βαγιαννίδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και ανατράπηκε. Ο Θεοχάρης ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Χουάντερσον για το 1-1.

Στο 64' ο Ηλιάδης έκανε μια ωραία κάθετη μπαλιά προς τον Σέχου ο οποίος προσπάθησε να περάσει και τον Χουάντερσον που τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να κερδίσει και δεύτερο πέναλτι ο Παναθηναϊκός. Ο Σέχου ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 του τριφυλλιού.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρούνεϊ όμως έβαλε ένα από τα ομορφότερα γκολ έως τώρα καθώς αρκετά έξω από την περιοχή και πλάγια έκανε ένα πανέμορφο σουτ και έστειλε τη μπάλα στο δεξί γάμα του Χριστογεώργου που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ρόμπι (86’ Τσιριγώτης), Αντωνίου, Μαρτίνης, Θεοχάρης, Ηλιάδης, Μαραθωνίτης (62’ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος (86’ Καρβούνης), Σαρδέλης (76’ Κούτσιας), Σέχου.

Καραϊσκάκης Άρτας: Χουάντερσον, Τάμπας, Γλυνός, Κλιγγόπουλος, Μπεκατώρος, Ναζίμ, Ρουμπανγκούκα (78’ Βαφειάδης), Ρούνεϊ, Δερμιτζάκης (85’ Κριστμάρεβιτς), Ντοναλντόνι (61’ Γαλεάδης), Σταμάτης.

Ένα γκολ ήταν αρκετό στις Σέρρες

Στο παιχνίδι του πρώτου ομίλου στις Σέρρες το γκολ που πέτυχε ο Παπαβασιλείου στο 28' μετά το λάθος του Μαντζάρη ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους γηπεδούχους με 1-0.

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ