SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Η ΕΠΟ θα βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης για την οικονομική ενίσχυση της κατηγορίας

Φωτογραφία από το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 - 22 Μαρτίου
Φωτογραφία από το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 - 22 Μαρτίου INTIME

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου της Super League 2 και μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η αποστολή αιτήματος στην ΕΠΟ για παράταση της σεζόν μέχρι τις 18 Ιουνίου, ενώ επισημάνθηκε η συμφωνία μεταξύ του προέδρου της λίγκας και του Παναγιώτη Μπαλτάκου για εξεύρεση λύσης για την οικονομική ενίσχυση της κατηγορίας.

Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, οι ομάδες ενημερώθηκαν για τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Πέτρου Μαρτσούκου, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο, όπου συμφωνήθηκε η εξεύρεση λύσης για την οικονομική ενίσχυση της κατηγορίας.

Αυτό δεν αποκλείεται να αφορά μια "κίνηση" της ομοσπονδίας για την ανάληψη των εξόδων της διαιτησίας για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, κάτι που είχε συμβεί τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Παράλληλα αποφασίστηκε να σταλθεί αίτημα στην ΕΠΟ για παράταση ημερομηνίας λήξης του πρωταθλήματος από τις 28 Μαΐου στις 18 Ιουνίου, προκειμένου να αποσυμπιεστεί το πρόγραμμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Super League 2: "Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, τα μέλη του οποίου ενημερώθηκαν για τα εξής θέματα:

1) Συνάντηση του Προέδρου κ. Μαρτσούκου με τον ομόλογό του της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο, όπου ο τελευταίος συμφώνησε να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσεων για την οικονομική ενίσχυση της κατηγορίας.

2) Αποφασίστηκε η αποστολή αιτήματος στην ΕΠΟ για παράταση στην ημερομηνία λήξης του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 από 28 Μάϊου σε 18 Ιουνίου 2023.

3) Θα σταλεί στις ΠΑΕ σχέδιο συνέχισης του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2, καθώς μετά την αναστολή του οι ημερομηνίες ολοκλήρωσης των αγώνων της κανονικής διάρκειας συμπίπτουν με τις προαγωγικές και Πανελλήνιες εξετάσεις".

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ