SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Η ΑΕΛ λύγισε τον ΠΑΟΚ Β', η ΑΕΚ Β' πήρε βαθμό στο 95' κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου

Super League 2: Η ΑΕΛ λύγισε τον ΠΑΟΚ Β', η ΑΕΚ Β' πήρε βαθμό στο 95' κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου
INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' στο AEL FC Arena, επικρατώντας 2-0. Η ΑΕΚ Β' πήρε τον βαθμό κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου στο 90+5', ενώ η Καλαμάτα νίκησε τον Τηλυκράτη Λευκάδας, παίζοντας και με δέκα παίκτες.

Η ΑΕΛ συνεχίζει το κυνήγι του Λεβαδειακού, καθώς επικράτησε 2-0 εντός έδρας του ΠΑΟΚ Β' για την όγδοη αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2.

Τι παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως οι βυσσινί ήταν πιο αποτελεσματικοί. Αρχικά άνοιξαν το σκορ με τον Πλέγα στο 15ο λεπτό με κεφαλιά, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Ο Δικέφαλος έχασε πέναλτι στο 57' με τον Κανίς, το οποίο απομάκρυνε ο Σουλούκος με τα πόδια.

Η ΑΕΛ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 73' με τον Κώστα Παπαγεώργιου. Ο ΠΑΟΚ Β' έχασε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει στο σκορ στις καθυστερήσεις, όμως η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσοπούρογλου στο 90+1', σταμάτησε στο δοκάρι,

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Μαϊδανός (77′ Παπαδόπουλος), Κοσσονού (77′ Μπρου), Αντράντα (77′ Θωμαΐδης), Οτόρμιν (63′ Κ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς, Πεντρόσο (85′ Πατράλης).

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου, Τασιούρας (78′ Μανωλιούδης), Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Νινούα (78′ Γκούμας), Γροσδής (78′ Ρούμνιατσεβ), Κανίς (59′ Κιτσάκης), Δαρέλας, Γκορντεζιάνι (17′ λ.τ Πανίδης).

Η ΑΕΚ Β' πήρε τον βαθμό στο 90+5'

Η ΑΕΚ Β' αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο και πήρε τον βαθμό στο 90+5'. Οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν στο 34ο λεπτό με τον Γκολφίνο, όμως δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Αλμπάνη στο 36'.

Στο δεύτερο μέρος ο ίδιος παίκτης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Καλαμαριάς στο 64', όμως η δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ πήρε τον βαθμό στο 95' με γκολ του Χριστόπουλου. Έτσι ο Απόλλων Πόντου παρέμεινε χωρίς νίκη, έχοντας δύο βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ Β' είναι στους τέσσερις.

Απόλλων Πόντου (Καλί): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Αλμπάνης, Αμαραντίδης, Καμπρέρα, Μουμίν, Αμπουντού, Ακουάντο, Μπλανκ Καζάου, Ντε Τόμας.

ΑΕΚ Β (Κούστας): Γκίνης, Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Κανελλόπουλος, Γεωργέας, Ρουκουνάκης, Φοφανά, Λαμαράνα, Κατσίκας, Κοντορούχας, Γκολφίνος.

Η Καλαμάτα λύγισε με δέκα παίκτες τον Τηλυκράτη

Η Καλαμάτα δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας, καθώς επικράτησε 3-0 στο ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στον πάγκο της ομάδας, παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 36', λόγω της αποβολής του Στέργιου Δημόπουλου.

Ο Ακόστα έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στη Μαύρη Θύελλα στο 31', το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στο 55' ο Τάτος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 69' ο Πασάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 και ο Κωστούλας με κεφαλιά στο 75' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Καλαμάτα (Χάβος): Mέντες, Ραπόσο, Κωστούλας, Δημόπουλος, Βαλεριάνος (78′ Κωνσταντινόπουλος), Ματέους Αλβες, Παπατόλιος, Τάτος (78′ Αρναρέλλης), Ακόστα (81′ Γρίβας), Καμπράλ (38′ Μπαξεβάνος), Πασάς (81′ Ρόβας).

Τηλυκράτης Λευκάδας (Παντζιαράς): Τσελέπης, Λαζαρίδης, Τακίδης, Κωστόπουλος, Ρίζος (81′ Καραμπι΄κης), Τόσκα (70′ Σπανουδάκης), Μπούμπας, Περιστέρης (81′ Καταγής), Ρίβας, Κόκκορης (60′ Ντοναλντόνι), Γκουντρουμπής (60′ Κάτσης).

Η Κοζάνη έφυγε με το διπλό από τη Νέα Ευκαρπία

Η Κοζάνη πέτυχε μια ακόμα σημαντική νίκη στη Super League 2, καθώς επικράτησε 1-0 του Καμπανιακού στο γήπεδο του Μακεδονικού, όπου διεξήχθη ο αγώνας.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη πέτυχε ο Καλλέργης στο 82ο λεπτό. Με αυτούς τους τρεις βαθμούς η Κοζάνη είναι τρίτη, έχοντας 13 βαθμούς, ενώ ο Καμπανιακός έχει έξι βαθμούς.

Καμπανιακός (Σαπάνης): Γιακουμής, Γιουκούδης, Πόζογλου, Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Ν. Καθάριος, Έππας, Φροσύνης, Γαρύφαλλος (90′ Π. Καθάριος), Παπαστεριανός, Τότσκα (65′ Μάνιος).

Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Ίτσιος, Σουλιώτης, Κοροβέσης, Αναστασόπουλος (84′ Δόρης), Νάτσος, Καλλέργης, Ψάλτης (67′ Ποζατζίδης), Γραμμένος (84′ Τζημόπουλος), Ελ Ιντρίσι (35′ λ.τ Αποστολίδης).

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του Α' ομίλου

  • Καμπανιακός - Κοζάνη 0-1
  • ΑΕΛ - ΠΑΟΚ Β' 2-0
  • Απόλλων Πόντου - ΑΕΚ Β' 2-2
  • 12/11 15:00 Νίκη Βόλου - Ηρακλής
  • 12/11 15:00 Λεβαδειακός - Αιολικός
  • Ρεπό: Μακεδονικός, Αναγέννηση Καρδίτσας

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του Β' ομίλου

  • Ολυμπιακός Β' - Διαγόρας 1-0
  • Καλαμάτα - Τηλυκράτης 3-0
  • 12/11 14:30 Αιγάλεω - Γιούχτας
  • 12/11 15:00 Χανιά - Παναθηναϊκός Β'
  • 12/11 15:00 Παναχαϊκή - Ιωνικός
  • 12/11 15:00 Ηλιούπολη - Athens Kallithea

Η βαθμολογία στον Β' όμιλο

  • Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αφαίρεση δέκα βαθμών
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΛ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ