SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Η ΑΕΚ Β' λύγισε την Κοζάνη με αυτογκόλ, ο Ιωνικός υπέταξε με πεντάρα το Αιγάλεω

Super League 2: Η ΑΕΚ Β' λύγισε την Κοζάνη με αυτογκόλ, ο Ιωνικός υπέταξε με πεντάρα το Αιγάλεω
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ Β' νίκησε την Κοζάνη σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Super League 2 με αυτογκόλ του Τσιμπούκα, ενώ ο Ιωνικός νίκησε το Αιγάλεω 5-1 στο Ελ Πάσο.

Η ΑΕΚ Β' νίκησε την Κοζάνη σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Super League 2 με 1-0 και συνέχισε το σερί που έχει χτίσει τις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς.

Η Ένωση πήρε τη νίκη χάρη στο αυτογκόλ του Τσιμπούκα μετά από γύρισμα του Πήλιου. Μάλιστα οι παίκτες του Νίκου Κούστα αφιέρωσαν το γκολ στον Ιλίας Λεφράνκ, ο οποίος υπέσρη ρήξη χιαστού την προηγούμενη εβδομάδα.

Η ΑΕΚ Β' με αυτούς τους τρεις βαθμούς έφτασε τους 14 και έπιασε την Κοζάνη και την Αναγέννηση Καρδίτσας που έχει τους ίδιους βαθμούς.

ΑΕΚ Β (Κούστας): Γκίνης, Κατσικάς, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Πήλιος, Φοφανά, Ρουκουνάκης, Κοντορούχας (81' Κοσίδης), Λαμαρανά, Χριστόπουλος, Ζίνι (66' Τιεϊ).

Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τζημόπουλος, Τσιμπούκας, Τάτσης, Καραγιάννης (55′ Κανούλας (71′ λ.τ Ποζατζίδης), Ψάλτης (60′ Δόρης), Ασλαμπάλογλου (71′ Κόφας), Καλλέργης, Γραμμένος, Σιατραβάνης (60′ Αποστολίδης).

Ο Ιωνικός διέλυσε το Αιγάλεω στο Ελ Πάσο

Εύκολο έργο είχε ο Ιωνικός κόντρα στο Αιγάλεω στο Ελ Πάσο, μια αναμέτρηση που διεξήχθη σε αυτό το γήπεδο λόγω εργασιών στο γήπεδο της Νίκαιας.

Ο Σαλαζάρ με δύο γκολ στο 18' και το 23' έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο. Ο Γκίνη στο 30' ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Το "Σίτι" μείωσε τον Ραμίρεζ στο 41ο λεπτό και ο Γιακουμάκης λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους (στο 45+2') έκανε το 4-1.

Στο δεύτερο μέρος οι Νικαιώτες πέτυχαν ένα ακόμα γκολ με το πέναλτι του Ντάουντα στο 68ο λεπτό και με αυτό διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Ο Ιωνικός με αυτό το τρίποντο ανέβηκε στους 18 βαθμούς, ενώ το Αιγάλεω παραμένει χαμηλά με οκτώ βαθμούς.

Ιωνικός (Σίμος): Χριστοδούλης, Τασούλης (65′ Γκοράνοφ), Κάνκολα (65′ Πογοσιαν), Ντάουντα, Γιακουμάκης, Σερπέζης, Γκίνη, Σόουζα, Γκαρντάφσκι (32′ λ.τ Ιμεραλιλάι), Ζάχαβι (71′ Τσιριγώτης), Σαλαζάρ (71′ Δρίτσας).

Αιγάλεω (Τζουγκάνοβιτς): Τσιμόπουλος, Πέτκοβιτς (52′ Κολλάς (73′ λ.τ Μπάμπης), Μπλάκσον, Ζιούλης, Ευαγγέλου (52′ Γκάβριτς), Καμαρά (52′ Μπάλλας), Βάρκας, Κωνσταντακόπουλος, Σταμένκοβιτς (52′ Τάμπας), Ραμίρεζ, Θεολόγου.

Η βαθμολογία του Α' ομίλου

Η βαθμολογία του Β' ομίλου

* Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αφαίρεση δέκα βαθμών

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ