SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Γκέλα για την πρωτοπόρο ΑΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ Β', ο Καμπανιακός κέρδισε τον ΠΑΟΚ Β'

Super League 2: Γκέλα για την πρωτοπόρο ΑΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ Β', ο Καμπανιακός κέρδισε τον ΠΑΟΚ Β'
Λάρισα εναντίον ΑΕΚ Β' για το πρωτάθλημα της Super League 2 INTIME SPORTS

Η πρωτοπόρος ΑΕΛ σκόνταψε εντός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ Β' στη μάχη που δίνει για την άνοδο στη Super League, ενώ ο Καμπανιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ Β' για τη 15η αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2.

Με δύο αναμετρήσεις σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα ολοκληρώθηκε η 15η αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2. Ο Καμπανιακός επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ Β' και η ΑΕΚ Β' έφυγε με την ισοπαλία (1-1) από τη Λάρισα.

Στην αναμέτρηση που άνοιξε χρονικά το σημερινό (4/1) πρόγραμμα στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, ο Καμπανιακός υπέταξε τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ με 2-0, χάρις στα γκολ των Άγγελου Παπαστεριανού στο 6' και του Μιχάλη Μπούση στο 50', πανηγυρίζοντας μία νίκη που μπορεί να αποδειχθεί "χρυσάφι" στη μάχη της παραμονής στη Super League 2.

Καμπανιακός (Γ. Αμανατίδης): Κασαπίδης, Π. Καθάριος (66' Νικολαΐδης), Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μανιός, Μπούσης (66' Φροσύνης), Ν. Καθάριος (33' Ταΐρης), Παπαστεριανός, Παπακωνσταντίνου (87' Βοσκόπουλος), Τότσκα (87' Ζανάκης)

ΠΑΟΚ Β΄ (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Μανωλιούδης, Σελιμάι (73' Κιτσάκης), Κωττάς, Παναγιώτου, Γιαξής, Σνάουτσνερ (73' Ρούμιαντσεβ), Γρόσδης (64' Πανίδης), Σπυράκος (46' Γκιτέρσος), Τσοπούρογλου (90' Σμυρλής), Δαρέλας

Όσον αφορά το παιχνίδι που έκλεισε την 15η αγωνιστική, η πρωτοπόρος ΑΕΛ έμεινε στο 1-1 με την ανεβασμένη ΑΕΚ Β' του Νίκου Κούστα. Το σκορ για την Ένωση άνοιξε ο Απόστολος Χριστόπουλος με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (51'), πριν διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα για λογαριασμό των γηπεδούχων ο Μάριος Ογκμπόε με το δεύτερό του γκολ στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν στο 68'.

Λάρισα (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (61' Καλουτσικίδης), Μαϊδανός (73' Μιλτιάδης), Ηλιάδης, Στάμου, Θωμαΐδης (73’ Γ. Παπαδόπουλος), Νίνο (61' Ογκμπόε), Αντράντα, Κ. Παπαγεωργίου, Πεδρόσο, Μαυριάς (82' Βλιώρας)

ΑΕΚ Β' (Κούστας): Γκίνης, Ραντόνια, Γεμπόα, Χρυσόπουλος, Κανελλόπουλος, Φοφανά, Λαμαράνα, Κάτσικας, Χριστόπουλος (87’ Τζούντα Γκαρσία), Μαχαίρας (79’ Κοσίδης), Θεοδωρίδης (74’ Σταμούλης)

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 15ης αγωνιστικής Α' ομίλου

  • Αναγέννηση - Ηρακλής 2-1
  • Μακεδονικός - Αιολικός 1-1
  • Κοζάνη - Λεβαδειακός 0-0
  • Καμπανιακός - ΠΑΟΚ Β' 2-0
  • ΑΕΛ - ΑΕΚ Β' 1-1

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΡΙΣΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ