SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Διπλό κορυφής για Λεβαδειακό, στο -1 η Καλλιθέα

Super League 2: Διπλό κορυφής για Λεβαδειακό, στο -1 η Καλλιθέα
INTIME

Με διπλά ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του στην 18η αγωνιστική της Super League 2 ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός και η Καλλιθέα απέναντι σε Αστέρα Βλαχιώτη και Ζάκυνθο αντίστοιχα.

Ο Λεβαδειακός πέρασε νικηφόρα από την έδρας του Αστέρα Βλαχιώτη, επικρατώντας 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή της Super League 2. Οι πράσινοι προηγήθηκαν με τον Νίλι στο 40', αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Αμπάνκουα στο 69', για να έρθει όμως τρία λεπτά μετά ο Τζημόλουπος και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Νίκη και για την Καλλιθέα, που έκανε την ανατροπή στη Ζάκυνθο και γύρισε από το 1-0, παίρνοντας το τρίποντο με 2-1. Η Ζάκυνθος άνοιξε το σκορ στο 16' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αλλά ο Κυνηγόπουλος με δύο προσωπικά του γκολ κράτησε την Καλλιθέα στη δεύτερη θέση και στον -1 από την κορυφή.

Από εκεί και πέρα, ο Εργοτέλης γνώρισε εντός έδρας την ήττα από τη Ρόδο που πήρε το διπλό με τον Σουλάτζ, ενώ τα Χανιά επικράτησαν 1-0 με τον Μπαΐροβιτς κόντρα στο Αιγάλεω.

Ισόπαλες έληξαν οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε Καραϊσκάκη και Επισκοπή (0-0), Διαγόρα και Ηρόδοτο. Ο Διαγόρας πήρε το προβάδισμα με τον Λαμπίρη, αλλά ο Ηρόδοτος ισοφάρισε σε 1-1 με τον Χαλκιαδάκη.

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΡΟΔΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ