SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Διπλό για την Επισκοπή κόντρα στην Κηφισιά, νίκες για Αστέρα Βλαχιώτη και Καραϊσκάκη

Ο Ντοναλντόνι πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Καλλιθέα - Καραϊσκάκης
Ο Ντοναλντόνι πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Καλλιθέα - Καραϊσκάκης INTIME

Μεγάλες νίκες πανηγύρισαν οι Αστέρας Βλαχιώτη και Καραϊσκάκης κόντρα σε ΟΦΙ και Αιγάλεω αντίστοιχα, ενώ η Κηφισιά γνώρισε την εντός έδρα ήττα από την Επισκοπή με 1-0 στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Super League 2 για τον Β' Όμιλο.

Ο Καραϊσκάκης επιβλήθηκε 3-1 κόντρα στο Αιγάλεω, ενώ μεγάλη νίκη πανηγύρισε και ο Αστέρας Βλαχιώτη, που επικράτησε 4-1 του ΟΦΙ στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστική της Super League 2 για τον Β' Όμιλο. Αντίθετα, η Κηφισιά ηττήθηκε εντός έδρας από την Επισκοπή με 1-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

  • Αστέρας Βλαχιώτη - ΟΦΙ 4-1
  • Καραϊσκάκης - Αιγάλεω 3-1
  • Παναθηναϊκός Β' - Ηρόδοτος 1-2
  • ΑΕΚ Β' - Ρόδος 5-0
  • Διαγόρας - Ζάκυνθος 2-0
  • Κηφισιά - Επισκοπή 0-1
  • Καλαμάτα - Λεβαδειακός 1-0

Σημαντικό τρίποντο για Καραϊσκάκη στη μάχη της παραμονής

Ο Καραϊσκάκης πανηγύρισε ένα σημαντικό τρίποντο με 3-1 κόντρα στο Αιγάλεω και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ζακύνθου ανέβηκε στην 15η θέση, φτάνοντας τους 28 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 25ο λεπτό του αγώνα με τον Μίλιτς για να έρθει ο Μπεκατώρος στο 48' και να διευρύνει το προβάδισμα σε 2-0. Στο 61' ο Αρναρέλλης πέτυχε το μοναδικό γκολ για το Αιγάλεω, ενώ ο Ντοναλντόνι έγραψε το 3-1.

Καραϊσκάκης: Λάζαρεβς, Πριόνας, Μπεκατώρος, Κρισμάρεβιτς, Κλιγγόπουλος, Χελοβάνι, Δερμιτζάκης, Βαφειάδης, Μίλιτς, Κορέλας, Ντοναλντόνι.

Αιγάλεω: Σφυρίδης, Παναγιώτου, Βλάχος, Παπουτσογιαννόπουλος, Παπανικόλας, Καλύβας, Λάσκαρης, Σταματάκης, Δημητριάδης, Μπρέμπος, Αρναρέλλης.

Διπλό για Επισκοπή, νίκη ο Αστέρας Βλαχιώτη

Η Κηφισιά γνώρισε την εντός έδρα ήττα από την Επισκοπή και παρέμεινε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 49 βαθμούς. Το νικηφόρο γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 67' ο Τσάβος.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Παυλάκης, Αρτυματάς, Παλασέβσκι, Κουϊρουκίδης, Παπασάββας, Ρικάρντο Βαζ, Καλλέργης, Μουστάκης, Πρίτσας, Γκότοβος.

Επισκοπή: Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τασιούλης, Γκονζάλβες, Τσάβος, Πολυχρόνης, Τριντάντε, Σουμπασάκης, Νοικουράκης, Σταθόπουλος, Νταρζίσιο.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη επικράτησε 4-1 του ΟΦΙ, με τον Μπούντνικ να πετυχαίνει τα δύο γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Φερέιρα ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 8', με τον Μπούντνικ να γράφει 10 λεπτά αργότερα το 2-0. Η ομάδα της Κρήτης μείωσε προσωρινά σε 2-1 με τον Κατάλντι στο 33'. Ωστόσο, ο Αστέρας μπήκε δυναμικά και στο δεύτερο μέρος, σφραγίζοντας τη νίκη με τα γκολ των Ρόι Άντο στο 47' και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπούντνικ στο 65'.

Αστέρας Βλαχιώτη: Ιωαννίδης, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Φουρλάνος, Λάμτσε, Γκρατσόφ, Μαϊσουράντζε, Μπάτροβιτς, Σιντορένκο, Φερέιρα, Μπούτνικ.

ΟΦΙ: Σότο, Κάρδαρης, Ζήσης, Ντι Λορέντσο, Κόκκας, Βιβάνκο, Μπλανκ, Κατάλντι, Χιμένες, Αντερέγκεν, Ντέτλερ.

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ