SUPER LEAGUE 2

Super League 2 - Α' όμιλος: Ο Λεβαδειακός έμεινε όρθιος στη Λάρισα με γκολ στο 90+6' και κρατά την άνοδο στα χέρια του

SUPERLEAGUE-2/ 2023-2024 /  -
SUPERLEAGUE-2/ 2023-2024 / - EUROKINISSI SPORTS

Εφτάψυχος ο Λεβαδειακός κατάφερε να φύγει όρθιος από το AEL FC Arena με γκολ στις καθυστερήσεις χάρη στο ισόπαλο 2-2 με την ΑΕΛ, με τον Ρομό να είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής αφού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά στο 90+6'. ΑΕΚ Β' και Μακεδονικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι σε ματσάρα στο Σεραφείδειο, ενώ ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε 4-2 την Κοζάνη

Ο Λεβαδειακός πήρε τεράστιο αποτέλεσμα στο AEL FC Arena, καθώς πήρε στο φινάλε τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο 2-2 για την τρίτη αγωνιστική των playoffs του Α' ομίλου της Super League 2.

Οι βυσσινί πήραν κεφάλι από νωρίς χάρη στα γκολ που πέτυχε ο Φατάι στο 5' και το 12'. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήταν μεταξύ αυτών που είχαν ανακληθεί τα δελτία τους και δεν έπαιξε στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Στο 56' ο Λεβαδειακός έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει στο σκορ, αλλά ο Σουλούκος έπιασε το πέναλτι του Νίκα.

Ο Λεβαδειακός μείωσε στο σκορ με τον Τσιριγώτη στο 86', ο οποίος απέφυγε ωραία τον Γιανναράκη και εκτέλεσε ωραία τον Σουλούκου, ενώ στο 90+6' ο Ρομό διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής των Πλέγα και Λιάγκα για διαπληκτισμό. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η διαφορά παρέμεινε στους επτά βαθμούς κι οι Βιωτοί παραμένουν το φαβορί για την άνοδο.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Θεοδωρόπουλος (50′ λ.τ. Σολούκος), Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα, Φατάι, Πεντρόζο, Παπαγεωργίου, Μαυριάς

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Πούρινεν, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντε, Μεχία, Κουάντρα, Νίκας, Γιαννιώτας, Μπαΐροβιτς

Η ΑΕΚ Β' το έσωσε ξανά στις καθυστερήσεις

Η ΑΕΚ Β' το έσωσε ξανά στις καθυστερήσεις με τον Μακεδονικό, όπως έκανε και με την ΑΕΛ, καθώς ισοφάρισε στις καθυστερήσεις σε 3-3.

Οι φιλοξενούμενοι προηήθηκαν με δύο γκολ του Σιμόνι στο 26ο λεπτό και του Ζαφιράκη στο 31ο λεπτό με τον Μαχαίρα να μειώνει πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους στο 40ο λεπτό. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος με την Ένωση να ισοφαρίζει με τον Θεοδωρίδη στο 49ο λεπτό και τον Μακεδονικό να ανακτά το προβάδισμα με τον Ραμίρεζ.

Η ΑΕΚ Β' κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζίνι στο 90+1'. Η Ένωση με αυτό το βαθμό έφτασε τους 18 και ο Μακεδονικός έχει 17.

Ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε με ανατροπή την Κοζάνη

Ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε την Κοζάνη σε ένα χορταστικό παιχνίδι στη Νέα Ευκαρπια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μανώλη Καλλέργη στο 31ο λεπτό, αλλά ο Δικέφαλος απάντησε άμεσα με τον Γκούμα στο 39ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος ο Σαποβάλοφ έκανε την ανατροπή στο 59ο λεπτό και ο Δαρέλας έκανε το 3-1 στο 61ο λεπτό. Ο Γιάκος μείωσε σε 3-2 για την Κοζάνη, όμως ο Μπράντονιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 67ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ Β' έχει 21 βαθμούς και είναι στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Κοζάνη έχει 16 και είναι σε ισοβαθμία με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Φίλων, Σελιμάι (72′ Μανωλιούδης), Κώττας, Παντεκίδης, Γιαξής (66′ Σνάουτσνερ), Τσοπούρογλου, Σπυράκος (58′ Μπράντονιτς), Γκούμας (66′ Νινούα), Δαρέλας, Κανίς (46′ Σαποβάλοφ)

Κοζάνη (Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος (54′ Γιάκος), Ίτσιος, Σουλιώτης, Τάτσης, Σιατραβάνης, Νάτσος (45′ Ψάλτης), Αναστασόπουλος, Καλλέργης, Γραμμένος (54′ Παπαδόπουλος), Μακσίμοβιτς

Λευκή ισοπαλία στην Καρδίτσα

Αναγέννηση Καρδίτσας και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) στην Καρδίτσα, ένα αποτέλεσμα που βγάζει ελαφρώς κερδισμένο τον Γηραιό που είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι Θεσσαλοί είναι στους 16 μαζί με την Κοζάνη.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Ζαίτος, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Σαλαμούρας, Ντουμάνης, Κέρθι, Ξυδάς, Αθανασιάδης.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Νεοφυτίδης, Γκμπενιόν, Χρουσιέλ, Κουντουριώτης, Ισνάλντο, Αρόγιο, Εμπό, Χειριτραντάς, Κούστα.

Ο Αιολικός νίκησε τον Καμπανιακό εκτός έδρας και συνεχίζει να παλεύει

Ο Αιολικός δείχνει ζωντανός στη μάχη της παραμονής, καθώς επικράτησε 1-0 του Καμπανιακού στη Χαλάστρα. Το χρυσό γκολ για την ομάδα της Μυτιλήνης πέτυχε ο Σαραντίδης στο 40ο λεπτό και κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Ο Αιολικός παραμένει ουραγός με 14 βαθμούς, με τον Καμπανιακό να έχει έναν βαθμό περισσότερο και να παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Γιακουμής, Λαγωνίδης, Ταϊρης, Γιουκούδης, Μανιός, Μπούσης, Καθάριος, Έππας, Φροσύνης Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός

Αιολικός (Γράφας): Ντόκιτς, Κολλαράς, Γιόκε, Ζάκαριτς, Ενόμο, Ιγκνιάτοβιτς, Καρανίκας, Κριμίτζας, Τριανταφυλλάκος, Σαραντίδης, Μακσιμένκο

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των playoffs του Α' ομίλου

  • ΑΕΚ Β' - Μακεδονικός 3-3
  • ΑΕΛ - Λεβαδειακός 2-2

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των playouts του Α' ομίλου

  • Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηρακλής 0-0
  • Καμπανιακός - Αιολικός 0-1
  • ΠΑΟΚ Β' - Κοζάνη 4-2
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΕΛ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ