SUPER LEAGUE 2

Super League 2 - Α' όμιλος: Ο Ηρακλής πήρε βαθμό στη Μυτιλήνη, ο Καμπανιακός άλωσε την Καρδίτσα

Super League 2 - Α' όμιλος: Ο Ηρακλής πήρε βαθμό στη Μυτιλήνη, ο Καμπανιακός άλωσε την Καρδίτσα
INTIME SPORTS

Αιολικός και Ηρακλής πήραν από ένα βαθμό στη Μυτιλήνη με αποτέλεσμα να μείνουν και οι δύο χαμηλά, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας ηττήθηκε 1-0 από τον Καμπανιακό.

Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στον Α' όμιλο της Super League 2, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη για τη 13η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ με τον Τριανταφυλλάκο στο 13ο λεπτό. Ο "Γηραιός" πάλεψε για την ισοφάριση και είχε την ευκαιρία με τη σέντρα - σουτ του Βιτλή, η οποία σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη ισοφάρισε με τον Κούστα στο 79ο λεπτό και πήρε τον βαθμό. Ο Ηρακλής είναι έβδομος έχοντας 13 βαθμούς, ενώ ο Αιολικός έχει έναν βαθμό λιγότερο.

Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Μιλόγεβιτς, Σινγκ, Κολλαράς, Μαξιμένκο, Καρανίκας, Τριανταφύλλου (88′ Κριμιτζάς), Τζιάσι (46′ Μουχάλης), Τριανταφυλλάκος, Γιόκε, Ενομό, Μανούσος.

Ηρακλής (Αμανατίδης): Παλαβράκης, Χειρίτραντας, Βιτλής, Σιούτας, Γκμπενιόν, Δοϊρανλής, Εμπό, Τόρρες (75′ Καπίγια), Κούστα (90+2′ Τσουμάνης), Σίλβα (88′ Χρουσιέλ), Κουντουριώτης (46′ Σπυρίδης).

Ο Καμπανιακός άλωσε την Καρδίτσα στις καθυστερήσεις

Ο Καμπανιακός έβαλε τέλος στο σερί ηττών στη Super League 2, καθώς νίκησε εκτός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα το γκολ ήρθε στο 90+3' και πάγωσε τους Θεσσαλούς χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μανιός. Η ομάδα της Χαλάστρας έφτασε τους εννιά βαθμούς και άφησε τελευταίο τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ η Αναγέννηση έχει 14 βαθμούς.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Ντουμάνης (65′ Μακρυδάκης), Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κέρθι (65′ Σαλαμούρας), Κοκκίνης (82′ Ζάγγος), Ξύδας (65′ Βερνάρδος), Μπούζας (74′ Αθανασιάδης), Κονίγλιο.

Καμπανιακός (Γ. Αμανατίδης): Κασαπίδης, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μάνιος, Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Ν. Καθάριος, Έππας, Φροσύνης, Τότσκα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Super League 2

  • Μακεδονικός - ΑΕΚ Β' 1-1
  • Αιολικός - Ηρακλής 1-1
  • Αναγέννηση Καρδίτας - Καμπανιακός 0-1
  • ΑΕΛ - Απόλλων Πόντου (11/12, 15;00)
  • Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β' (11/12, 15;00)
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ