SUPER LEAGUE 2

Super League 2 - Α' όμιλος: Ο Μακεδονικός έσβησε τις ελπίδες της ΑΕΛ για άνοδο, ήττες για ΑΕΚ Β' και ΠΑΟΚ Β'

Super League 2 - Α' όμιλος: Ο Μακεδονικός έσβησε τις ελπίδες της ΑΕΛ για άνοδο, ήττες για ΑΕΚ Β' και ΠΑΟΚ Β'
INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής επικράτησε του ΠΑΟΚ Β' και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στη Super League 2. Ο Μακεδονικός νίκησε την ΑΕΛ με επική ανατροπή στη Νέα Ευκαρπία, ενώ η Νίκη επικράτησε την ΑΕΚ Β' 1-0 στον Βόλο.

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε ούτε τώρα να πάρει τη νίκη και μάλιστα ηττήθηκε 3-2 από τον Μακεδονικό στη Νέα Ευκαρπία με αδιανότητη ανατροπή. Οι βυσσινί έμειναν στους 28 και είναι στο -7 από τον Λεβαδειακό στα playoffs του Α' ομίλου της Super League 2, έχοντας παιχνίδι παραπάνω.

Οι βυσσινί μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ με τον Κώστα Παπαγεωργίου στο πέμπτο λεπτό. Δέκα λεπτά μετά ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 2-0 και έβαλα βάσεις για τη νίκη της ΑΕΛ. Ο Μακεδονικός μείωσε λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Χερίδη στο 42ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος οι Θεσσαλονικείς έφεραν το ματς στα ίσια με τον Χερίδη να χρίζεται και πάλι σκόρερ στο 55ο λεπτό και πέτυχαν την ολική ανατροπή με τον Σιμόνι στο 90+4'.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Γουναρίδης, Γρομητσάρης, Χασάνογλου, Πέδρο Λούκας, Λυμπεράκης, Λεωνιδόπουλος, Παναγιωτούδης, Κουλούρης (56′ Μπουλάτοβιτς), Χάσεκ, Ζαφειράκης, Χερίδης (56′ Σιμόνι).

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδάνος, Ηλιάδης, Θ. Παπαγεωργίου, Στίνα (61′ Αντράντα), Θωμαΐδης, Κοσσουνού (61′ Πεντρόσο), Φατάι, Κ. Παπαγεωργίου (76′ Βλιώρας), Μαυριάς.

Η Νίκη Βόλου επικράτησε της ΑΕΚ με γκολ από το πρώτο μέρος

Η Νίκη Βόλου επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ Β' και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στα playoffs. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Ραφαήλ Πέττας στο 28ο λεπτό. Μάλιστα έχασαν την ευκαιρία για να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αλλά το πέναλτι του Κάσσου πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είχε την ευκαιρία για να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Τοπαλίδη, αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι του Γκίνη. Με αυτό το τρίποντο η Νίκη ανέβηκε στους 20 και είναι μαζί με τον Μακεδονικό, ενώ η ΑΕΚ Β' είναι πέμπτη με 18.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας (62′ λ.τ Γιαννίτσης), Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Κάσσος, Λίταινας (62′ Γαβριηλίδης (76′ Μιράντα), Κρητικός (76′ Μπάλας), Πέττας (57′ Πολίτης).

ΑΕΚ Β (Κούστας): Γκίνης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος (79′ Κανελλόπουλος), Ραντόνια, Γιαννούλης (46′ Κάτσικας), Λαμαράνα (84′ Τιέι), Ρουκουνάκης (46′ Σαμπανάτζοβιτς), Τζούντα Γκαρσία (46′ Χριστόπουλος), Μαχαίρας, Ζίνι, Θεοδωρίδης.

Ο Ηρακλής επικράτησε του ΠΑΟΚ Β' και έκανε βήμα παραμονής

Ο Ηρακλής επικράτησε του ΠΑΟΚ Β' στη Χαλάστρα και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Γηραιός μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο μέρος.

Ο σκόρερ του Ηρακλή ήταν ο Ισνάλντο που πέτυχε δύο γκολ στο 28' και το 37'. Μάλιστα ο Κούστα έχασε την ευκαιρία και για τρίτο γκολ για τον Γηραιό στο 45ο λεπτό, όμως η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι του Μπαλωμένου.

Ο ΠΑΟΚ Β' προσπάθησε να πάρει κάτι από το ματς, αλλά αρκέστηκε με τη μείωση του σκορ στις καθυστερήσεις με τον Δαρέλα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Σπυρίδης (82′ Χειρίτραντας), Ισνάλντο (82′ Νεοφυτίδης), Σιούτας, Έμπο, Γκερμούς (65′ Αρόγιο), Κούστα (53′ Κουντουριώτης), Χρουσιέλ, Γκμπενιόν.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Φίλων (30′ λ.τ Γκούμας), Σελιμάι (52′ λ.τ Μανωλιούδης), Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (46′ Γρόσδης), Σπυράκος (70′ Μπράντονιτς), Δαρέλας, Τσοπούρογλου, Σαποβάλοφ (70′ Πανίδης).

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των playoffs του Α' ομίλου

  • Μακεδονικός - ΑΕΛ 3-2
  • Νίκη Βόλου - ΑΕΚ Β' 1-0
  • Ρεπό: Λεβαδειακός

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των playouts του Α' ομίλου

  • Αιολικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1
  • Ηρακλής - ΠΑΟΚ Β' 2-1
  • Κοζάνη - Καμπανιακός 2-2
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ