SUPER LEAGUE 2

Super League 2 - Α' όμιλος: Ισόπαλοι χωρίς σκορ ΑΕΛ και Μακεδονικός, ο ΠΑΟΚ Β' πήρε τον βαθμό στη Μυτιλήνη

Super League 2 - Α' όμιλος: Ισόπαλοι χωρίς σκορ ΑΕΛ και Μακεδονικός, ο ΠΑΟΚ Β' πήρε τον βαθμό στη Μυτιλήνη
INTIME SPORTS

Μακεδονικός και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) στη Νέα Ευκαρπία κι έτσι κερδισμένος ήταν... ο Λεβαδειακός. Ο ΠΑΟΚ Β' αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Αιολικό στη Μυτιληνή.

Η κρίσιμη μονομαχία ανάμεσα στον Μακεδονικό και την ΑΕΛ στη Νέα Ευκαρπία για τη 18η αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2 έληξε χωρίς σκορ (0-0).

Τη μεγαλύτερη στιγμή στο ματς είχαν οι βυσσινί με τη δυνατή κεφαλιά του Ογκμπόε στο 22', την οποία εξουδετέρωσε ο Περντέου με δύσκολη προσπάθεια και τη συμβολή των δοκαριών. Η ΑΕΛ με αυτό τον βαθμό έφτασε τους 33, όσους έχει και ο Λεβαδειακός που έχει δύο παιχνίδια λιγότερο, ενώ ο Μακεδονικός είναι στους 26.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Χασάνογλου (87′ Μπουκουβάλας), Πέδρο Λούκας, Σαραγιώτης, Λυμπεράκης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Χάσεκ (77′ Τσουκάνης), Τσιλιγγίρης (65′ Ζαφειράκης), Μπουλάτοβιτς (77′ Ραμίρεζ), Σιμόνι (87′ Μελετίδης).

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου (38′ λ.τ Γιανναράκης), Αντράντα (46′ Θωμαΐδης), Στίνα, Πλέγας, Μαυριάς (61′ Πεντρόζο), Κοσσονού (85′ Νίνο), Όγκμποε.

Ο Αιολικός έπαιζε με δέκα για ένα ημίχρονο και πήρε τον βαθμό

Ο ΠΑΟΚ Β' πήρε τον βαθμό με τη Μυτιλήνη, αν και ο Αιολικός έφτασε πολύ κοντά στο να πανηγυρίσει εκείνος ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Ο Δικέφαλος πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 11ο λεπτό με τον Τσοπούρογλου, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με το τέρμα του Σινγκχ στο 15'.

Μάλιστα έχασαν την ευκαιρία για ανατροπή με το δυνατό σουτ του Ενομό στο 26ο λεπτό, το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι τουΤαλιχμανίδη. Ο ΠΑΟΚ Β' ανέκτησε το προβάδισμα στο σκορ χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κανίς στο 43', ενώ για τον Αιολικό ο Μπενίτεζ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Αιολικός είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Ζάκαριτς στο 52ο λεπτό, το οποίο σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Ταλιχμανίδη. Έξι λεπτά μετά πέτυχε το γκολ και βρήκε τον βαθμό με τον Κριμιτζά στο 58ο λεπτό.

Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Ντόκιτς, Μαξιμένκο, Σινγκ (46′ Ουνγιαλίδης), Κολλαράς, Γιόκε, Χαμίντοβιτς (70′ Σαραντίδης), Ζάκαριτς, Ενομό (76′ Τριανταφυλλάκος), Μπενίτεζ, Καρανίκας, Κριμιτζάς (86′ Γκιάσι).

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Φίλων, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος, Γκούμας (67′ Σαποβάλοφ), Τσοπούρογλου (60′ Δαρέλας), Κανίς (67′ Ρούμιαντσεβ).

Ισοπαλία στην Καρδίτσα

Αναγέννηση Καρδίτσας και Κοζάνη πήραν από ένα βαθμό στη μεταξύ τους μονομαχία στη Θεσσαλία, με το σκορ του αγώνα να διαμορφώνεται μάλιστα σε διάστημα δύο λεπτων.

Ο Καλλέργης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 34ο λεπτό με την Αναγέννηση να απαντάει με τον Βερνάρδο στο 35ο λεπτό.

Η Αναγέννηση έφτασε τους 20 βαθμούς και είναι σε τροχιά playoffs, ενώ η Κοζάνη είναι στην ένατη θέση έχοντας δύο βαθμούς λιγότερους.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Βερνάρδος, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Σαλαμούρας (75′ Αθανασιάδης), Κέρθι, Ξύδας (75′ Κορέλας), Μπούζας (60′ Ζάγγος), Κονίλιο (60′ Τομάσεβιτς).

Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης, Κούφας, Νάτσος, Αναστασόπουλος, Καλλέργης, Γιάκος, Ποζατζίδης (65′ Γραμμένος), Παπαδόπουλος (71′ Σιατραβάνης).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

  • Αιολικός - ΠΑΟΚ Β' 2-2
  • Μακεδονικός - ΑΕΛ 0-0
  • Αναγέννηση Καρδίτσας - Κοζάνη 1-1
  • 22/01 Νίκη Βόλου - Απόλλων Πόντου (αναβολή)
  • 22/01 15:00 Λεβαδειακός - Καμπανιακός

Η βαθμολογία στον Α' όμιλο

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ