SUPER LIG

Süper Lig: Θρίαμβος με ασίστ για Κίτσιου, γκολ για Γούτα, νίκη για Μπακασέτα, Σιώπη

Süper Lig: Θρίαμβος με ασίστ για Κίτσιου, γκολ για Γούτα, νίκη για Μπακασέτα, Σιώπη
YOUTUBE

Η Γκαζιαντέπ του Στέλιου Κίτσιου διέλυσε τη Σίβασπορ του Δημήτρη Γούτα που σκόραρε. Δύσκολη νίκη για την Τράμπζονσπορ των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη.

Η Γκαζιαντέπ διέλυσε με 5-1 τη Σίβασπορ για την 24η αγωνιστική της Süper Lig, στο ντέρμπι μεταξύ Ελλήνων.

Ο Στέλιος Κίτσιου ήταν βασικός και κάλυψε όλη τη δεξιά πλευρά των γηπεδούχων και μάλιστα από τα πόδια του στο 12' ο Μουχαμέτ Ντεμίρ είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 για την ομάδα του (προηγήθηκε το γκολ του Παπί Τζιλομποτζί στο 6'). Η απάντηση ήρθε με τον έτερο Έλληνα του αγώνα, τον Δημήτρη Γούτα, ο οποίος μείωσε στο 29' για τους φιλοξενούμενους.

Η συνέχεια ανήκε στην ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ όμως, που με γκολ των Τζιλομποτζί, Αλεξάντρου Μαξίμ και Φουρκάν Σογιάλπ έφτασε στο θριαμβευτικό 5-1.

Η Τράμπζονσπορ προερχόταν από τη σπουδαία ανατροπή κόντρα στη Γαλατάσαραϊ και ο αγώνας με την Κασίμπασα έμοιαζε πιο εύκολος. Ο Αμπντουλάχ Αβτζί ξεκούρασε τον Τάσο Μπακασέτα (τον έβαλε στις καθυστερήσεις), αλλά άρχισε από το 1ο λεπτό τον Μανώλη Σιώπη. Το γκολ του Έντιν Βίστσα στο 6' ήταν αρκετό για τους πρωτοπόρους (1-0), παρά την αποβολή του Μπρούνο Πέρες στο 75' με δύο κάρτες σε ένα λεπτό.

Η Φενέρμπαχτσε υπέστη εντός έδρας ήττα 0-1 από την Μπασακσεχίρ, η οποία την έπιασε στην 5η θέση, στη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για ένα "εισιτήριο" του Champions League. Το γκολ του Μπερκάι Εζτζάν στο 61' διαχώρισε τις δύο ομάδες σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Ο Δημήτρης Πέλκας άρχισε βασικός, αλλά αντικαταστάθηκε στο 65'.

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ