ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο"

Στραματσόνι: "Να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άντρέα Στραματσόνι στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τον Λεβαδειακό έκανε λόγο για την αρχή μιας προσπάθειας που αποδίδει καρπούς και μίλησε και για την σχέση που "χτίζει" με τον κόσμο της ομάδας του τριφυλλιού.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού έμεινε ο Αντρέα Στραματσόνι κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ομάδα της Λιβαδειάς:

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εμφάνιση της ομάδας και τη νίκη:
"Η ομάδα απέκτησε ένα ενιαίο τρόπο που αγωνίζεται και έτσι θέλω να συνεχίσουμε. Έχουμε τρεις σερί εκτός έδρας νίκες και αυτό είναι το καλό και για την ομάδα αλλά και για τη συνέχεια".

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει ν’ αλλάζει αγωνιστικό προφίλ, πόσο κοντά είναι σ’ αυτό που επιθυμεί εκείνος:
"Είναι η αρχή μιας προσπάθειας και θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ελπίζω οι οπαδοί να εκτιμούν αυτή την προσπάθεια και τους θέλουμε στο πλευρό μας και στο επόμενο ματς της Τετάρτης".

Για τη σχέση που «χτίζει» με τον κόσμο της ομάδας:
"Οι φίλαθλοι μας είναι μέρος του συλλόγου. Εγώ ξεκίνησα με μια κακή εμπειρία σε ένα ματς που δεν έγινε. Οι οπαδοί μας είδαν την ομάδα να χάνει το ματς στα χαρτιά να χάνει επιπλέον βαθμούς να τιμωρείται με τέσσερα ματς η έδρα μας και τώρα η νέα τιμωρία αυτή που δεν μπορώ να την καταλάβω. Παρ’ όλα αυτά είναι κοντά μας, μας στηρίζουν και είναι σημαντικό να συνεχίσουν να είναι κοντά στην ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ